reklama

Maj 2012

mozecie sobie dowcipkowac ale jak mojemu m wyskoczylo cos na tylku, czego nie mogl dostrzec, to ja mu to faktycznie fotografowalam i to w odstepach dwudniowych, zeby widzial jak sie sprawa rozwija/goi :-p:-D

reklama
Flaurka- dzięki za info. Ja nie chciałam na Zamenhoffa do pediatry zapisywać, a raczej myślałam o przychodni na Dworcowej. No i ja też będę zmieniać rodzinnego więc myślę że nie będzie problemu. A jak nie będzie miejsc to zostanę w aldemedzie, choć mi to nie po drodze :/

mozecie sobie dowcipkowac ale jak mojemu m wyskoczylo cos na tylku, czego nie mogl dostrzec, to ja mu to faktycznie fotografowalam i to w odstepach dwudniowych, zeby widzial jak sie sprawa rozwija/goi :-p:-D

hahaha i podczas rodzinnego pokazu slajdów trafić na takie zdjęcie- bezcenne:D my na wakacjach, my w domku, nasza nowa lodówka, pypeć na dupie.... o *****

zanetaa ja do szpitala potrzebuje, na wyjscie to mysle body z dlugim, polspiochy czy legginsy i skarpety+ dresik taki caly. Upalu nie bedzie raczej, max 15st wiec nie wyletnimy sie;-)

Mysle, ze wezme troche tego i tego, mam nadzieje nie polezec dluzej niz 24h.

Carmella dziewczyny maja racje...dawaj fote!!!!!!!!!! :-)))))))
No i wstaw fotki MArcelka w domowych pieleszach:-) A ubranka masz dla niego chlopiece?

Bierzecie rozki do szpitala? zwracajac uwage na upaly w PL?

Ostatnia edycja:
Ollena u mnie w szpitalu chcą żeby mieć ze sobą albo rożek albo kocyk. Jeśli o ciuszki chodzi to u ciebie szybko puszczają do domu więc możesz wziąć jeden pajacyk nawet jak nie lubisz. Najwyżej nie użyjesz. W sumie to dużo miejsca nie zajmuje. Ja na wyjście nic nie zabieram. Naszykuję w domu ze dwa zestawy w zależności od pogody i W. przywiezie.

Katasza pierwsze ubranko spakowalam do woreczka zeby mm wyciagnal i dal poloznej jak tylko maluch wyskoczy;) pajacyk i body wlasnie a do walizki spakuje wszystkiego po troche i zobaczymy. Roznie moze byc, moze polezymy dluzej, wiec nie chce zeby mm sie motal, zreszta roznie bywa z tymi dziecmi i ich kupkaniem;-)

reklama
u nas w szpitalu ciuchy tylko na wyjscie potrzebne a na pobyt w szpitalu oni daja swoje. Wiec za wyjscie tez mam uszykowane 2 komplety ubranek jeden ciepły a drugi taki lekki na ciepłe dni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry