reklama

Maj 2012

Aj tam, aj tam Mysio - pokulasz się zna deptak do jakiegos ogródka piwnego i dasz radę... hmmm... no taaak, może jednak nie;) Ja w weekend wybywam na wieś (do Sulechowa:))) a w tygodniu to nie wiem - ale w bloku nie wysiedze - okna od zachodu - do 15 da się żyć, za to po południu mam tu grill, a ja w charakterze kiełbaski wystepuję. Jak to dobrze mieć takie problemy';)

reklama
Aga rozek mam po Patryku, ale inaczej tez bym nie kupowala.
Ja niby wiem co brac, ale mysle sobie czy nikt mnie nie opitoli, ze cos zlego zakladam;-))) glupota! przy Patryku mialam same body i pajace na start, pozniej wyczailam, ze body z dlugim i polspiochy najwygodniejsze. A teraz cieplo bedzie (ekhmm...) to bedzie maluchowi cieplo w samym body z dlugim, spodenkach i pod kocykiem/rozkiem.

A ja po 18 nie jem nic, ale za to mam takie pragnienie ze szok..teraz sikam co 5min:/

Aga masz gdzies nr swoj tel? bys podala to bym Cie poinformowala o porodzie czy cos.
jak mozesz to podaj mi numer do siebie:-)
ja tak samo sikam jak nienormalna wyjde z wc i dobrze na dol nie zejde i spowrotem musze do wc, moj mezus panikuje ze wody mi odchodza.:-D
ja to jem nawet po 18 ale staram sie jesc wlasnie owoce i warzywka , a za marchewke to bym zabila:D, wciagam ja kg.
Znajoma jak rodzila pare mc temu mowi zeby brac takie ciuszki jakie sie chce , nawet jak kocyka nie bedziesz miala to oni daja cos do przykrycia ,wiec nie ma sie co stresowac.
Ja to sie czasami czuje jak bym pierwszy raz rodzila bo taka duza przerwa, takie zmiany:szok:

Ostatnia edycja:
A tak jak już o tym wspominasz - a można w ciązy się opalać? Mi cos jakieś plamy posłońcowe w uszach brzmią, że nie powinno sie opalać bo te hormony co mamy teraz mogą trwałe przebarwienia powodować, ale jestem pewna, czy to tak było. W każdym razie, dziś siedziałam na placu zabaw w słoneczku, leniwie raz na jakiś czas zmieniałam ułożenie opuchniętych kończyn, opalić to sie raczej przez tą godzinkę nie opaliłam, za to skóra po tym słońcu pachniała latem, tak jak na plaży pachnie po opalaniu - cudo, nawet te obrzęki wybaczam:)

A Ty Ollena nie narzekaj, bo ta brytyjska wilgoć ponoć cuda na cerę robi i zmarszczki Ci mniej grożą - zawsze coś dobrego znajdziesz;)

Uff.. moja gwiazda ululana, wreszcie..

Poczytałam, co naprodukowałyście.

Carmella - ja dzwoniłam pytać o przyjście położnej to mnie z nią połączono i stwierdziła, że zjawi się następnego dnia po moim telefonie, mam zadzwonić jak ze szpitala wyjdziemy.

Jeśli chodzi o ubranka dla maluszka do szpitala to ja nic nie biorę, bo w naszym szpitalu dają - M. mi dowiezie ubranka na wyjście.

Jakiś film na tvn fajny leci, idę oglądać, pewnie na nim zasnę.
Zdołowałam się tą dzisiejszą wizytą, bo mi dowcipnego badania nie zrobiła a z usg Maciek wyszedł już taki duży, że jak w brzuchu jeszcze posiedzi to nie wiem jak go urodzę:-( Trzeba chyba staranka intensywniejsze zacząć. Dzisiaj koleżanka do mnie wpadła i o wywoływaniu rozmawiałyśmy. Mówi, że jej znajoma po terminie obawiając się wywoływania dwa razy wlazła na 10 piętro, raz wlazła, zjechała windą i weszła ponownie. Spociła się przy tym i ledwo oddychała, a nic to nie dało. Po CC dowiedziała się od położnej, że ze schodów należy schodzić a nie wchodzić:szok: Wiedziałyście o tym?

Aga 0872047511.
A kocyk daja, niebieski wiec jakby co to zero zmarwienia;)
Ile Twoje starsze ma lat?
Wezme wiec co mi sie podoba :-) A jakie imie masz dla synka?

Flaurka co do plam to tez slyszalam, ja sie opalalam ostatnio 15 min, zlapalo szybko, na brazowo jak zwykle i bez plam. Wiec zalezy jaka masz cere, nie wiem.

elvie Kolekcjoner, wow, dzieki za cynk! Uwielbiam Morgana Freemana :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry