Katasza
Fanka BB :)
Witajcie majóweczki.
Jak wam noc minęła? Ja się ledwo z łóżka podniosłam. Ciągnie mnie strasznie w pachwinach i chodzi mi się masakrycznie. Mam nadzieję, że to już tuż tuż. Na wszelki wypadek zaplanowałam sobie na dzisiaj dzień intensywnie sprzątający. W. wymienił wczoraj baterię w łazience oczywiście robiąc straszny bałagan przy tym więc zacznę od łazienki. Potem ogarnę kuchnię i wyskoczę na drobne zakupy. Ciekawe czy poza bólem pleców coś mi to da.
No i muszę się teściową teściową pochwalić- wczoraj dostałam od niej wielki bukiet konwalii- w całym mieszkaniu pięknie pachnie.
To która dzisiaj się rozpakowuje? Poza Olisią, która jest już na porodówce. Za wszystkie kciuki trzymam. Miłego dzionka.
Jak wam noc minęła? Ja się ledwo z łóżka podniosłam. Ciągnie mnie strasznie w pachwinach i chodzi mi się masakrycznie. Mam nadzieję, że to już tuż tuż. Na wszelki wypadek zaplanowałam sobie na dzisiaj dzień intensywnie sprzątający. W. wymienił wczoraj baterię w łazience oczywiście robiąc straszny bałagan przy tym więc zacznę od łazienki. Potem ogarnę kuchnię i wyskoczę na drobne zakupy. Ciekawe czy poza bólem pleców coś mi to da.
No i muszę się teściową teściową pochwalić- wczoraj dostałam od niej wielki bukiet konwalii- w całym mieszkaniu pięknie pachnie.
To która dzisiaj się rozpakowuje? Poza Olisią, która jest już na porodówce. Za wszystkie kciuki trzymam. Miłego dzionka.
ma urodziny osoba ktora mnie wnerwia heheheh i nie chce zeby do konca zycia dzwonila mi z zyczeniami....o nie 

oczywiście nie dało się zauważyć wzroku reszty, kręcenia głową i prychania pod nosem, ale weszłam;p choć potem musiałam czekać na autobus pół godziny, nawet jeśli uprzednio pochodziłam po sklepach i targu. a w autobusie? wstaję sobie z siedzenia, naciskam przycisk do wysiadania i.. kontrola biletów (oczywiście skasowałam), już autobus staje na moim przystanku, pan kanar (swoją drogą stary dziad, chyba dorabia na emeryturze) już szarpie się z innym panem, patrzy na mnie, na brzuch i mówi - niech pani wysiada.
Mikstura ma dzialac 48 godzin, no zobaczymy... Moj stracho-entuzjazm opadl albo raczej zmienil kierunek, bo podobno potomek wciaz rosnie (ginka mnie obmacywala). Jestem dokladnie jak Katasza miedzy USG i z owu. Sprzatanie na mnie nie dziala. Mieszkanie mamy sredniej wielkosci i zaczyna brakowac powierzchni do czyszczenia