czarnula83
Fanka BB :)
ja na poczatku bede dawala sloiczki a potem zaczne specjalnie gotowac dla malegowitajcie u nas noc srednia Ola budzila sie dwa razy, wydaje mi sie ze za goraco jej bylo bo w nocy duchota i parno sie zrobilo ze sama sie obudzilam oblana potem.
Pieszczoszka mnie sie tez wydaje zebys skonsultowala sie z lekarzem :-)
Czy ktoras z was zamierza byc tylko na samych kupnych sloiczkach czy planujecie samemu gotowac? bo ja wlasnie bede sama przygotowywac posilki dla malej i wkladac do sloiczkow. Bo przynajmniej za jednym gotowaniem zrobie kilka sztuk pozniej jakies miesko do tego i gotowe.
Znacie jakas fajna stronke z przepisami na takie dania dla maluszkow?
Milego dnia:-)
ja zaczne podawac sloiczki od 4 miesiaca - tak jak sa w sprzedazy, i pewnie wtedy odrazu bede dawala normalne jedzenie do sprobowania po malusim kawaleczku. przy xav pozno zaczelam dawac normalne jedzenie i teraz mam problem bo duzo rzeczy nie chce jesc, wiec teraz dam do sprobowania wczesniejja chce dawac i sloiczki i sama tez robic z tym,ze pozniej. zastanawiam sie kiedy zaczac małej podawac słoiczki ... jak minie te przepisowe 4 mies. czy moze moge juz zaczac jak mala bedzie miec 3,5 mies.?
a wy kiedy macie zamiar cos wprowadzic?
u mnie cale szczescie problemy z kupkami minęły.. fakt faktem ,ze teraz mala w te upały duzo herbetek pije i wody przegotowanej wiec moze to tez w jakis sposob pomoglo
co do supermarketow to nie mamy problemow
Buahahaha..