pieszczoszka1988
Jestem mamusią
chcialam sie wlasnie przejsc tak z 3-4 razy bo jestem strasznie blada :-( i na dodatek powyłaziły mi pryszcze a po solarium zawsze szybko mi schodziły;-) Nie jestem jakas miss solara heheh ,żeby nie było ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no ja akurat na solarium nie bylam jeszcze od czasu ciazy a chcialam isc ale ze pogoda dopisuje to opalanko na słoneczku juz kilka razy zaliczylam ( na balkonie ;-)) i moje samopoczucie i wyglad odrazu lepsze ;-) tylko pamietaj zeby przy pryszczach nie przesadzic z opalaniem bo fakt wpierw znikna ale jak przesuszysz sobie skore to wyjdzie ich jeszcze wiecej ;-)chcialam sie wlasnie przejsc tak z 3-4 razy bo jestem strasznie blada :-( i na dodatek powyłaziły mi pryszcze a po solarium zawsze szybko mi schodziły;-) Nie jestem jakas miss solara heheh ,żeby nie było ;-)

annte - a nie zauważyłaś żadnej wysypki? mojemu też się zdarza, ale my oboje jesteśmy alergikami, teraz pyli jak szalone, więc możliwe, że w jego przypadku jakieś pyłki powodują swędzenie. moja rada - spróbuj przemywać buźkę Ninki kilka razy dziennie gazikiem zanurzonym w wodzie przegotowanej lub rumianku (ja tak robiłam) albo emulsją do mycia Cetaphil - jest hypoalergiczna i nie podrażnia![]()