Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pytanie do dziewczyn ktore mieszkaja za granica PL, jaki paszport wyrabiacie dla swoich dzieciaczkow?
A jak to sie stalo?Po prost zabralam jej smoczek i powiedzialam,ze juz duza z niej dziewczynka.Poza tym ma przyjaciol poczawszy od +6lat,wiec widzi ze oni nie uzywaja smoczka,tragedii z tym nie bylo.Za to z pieluszkowaniem no comment.Widocznie to nie jej czas.Opcji nie ma,zeby zrobila siku do nocnika,wszedzie,ale nie tam
Za to z kupka lata na nocnik,ale zaczelam tez niedawno,tylko ze teraz zakladam jej pieluszke,bo naprawde siku znajdowalam wszedzie.Jestem przeciwna zmuszaniu dziecka do zalatwiania potrzeb na nocnik przed 2 r.z.Czy to jedno,czy to drugie,ale nie gniewajcie sie,to tylko moj osobisty styl zycia.Ah,jeszcze jedno,poznalam pare osob z dziecmi w wieku V i wiecie co,nie tylko moja coreczka jeszcze nie mowi(w sensie,uzywa b.malo slow),niektore dzieciaczki nawet starsze od niej o pol roku,mowia tylko 2-3slowa(mama,papa,tata).Jakos "kamien spadl mi z serca".Pojdzie do przedszkola,to zacznie trajkotac ;-)I jak z pieluszka sie nie uda,to moze tez widzac inne dzieci zacznie chodzic bez pieluszki.