• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
Witam wieczornie :)

Eh zęby... widac 3 a poza tym hektolitry śliny :p
Dziś Gabrycho zaliczył spacer w spacerówce bo nasza terenówka straciła część koła :/ Jako że pogoda przednia to mogliśmy pozwolić na chwilowe zmiany. Ale jakoś dziwnie mi się jeździ czymś tak lekkim :P
Dziś Pataszon już bez temperaturki ale chyba jeszcze go miejsca wkłucia bolą, tudzież zębiska się wysuwają... Ogólnie nie do zgadnięcia.
Dałam małemu też dziś trochę ziemniaczków z dynią.... buuuuuuuu taka była reakcja syna, aż go na wymioty brało... ale zjadał każdą łyżeczkę i nie odwracał główki...

Moniko (ma imienniczko) witamy, pisuj często i wytrwale :P

Buziam :*****

U nas też jeszcze ząbki nie chcą się przebić, widać je przez dziąsła, ale nie chcą wyleźć :-( oj dzisiaj Krzyś był marudny, pewnie pozostałość po szczepieniu... Oczywiście wczoraj był kochany, pięknie zasnął, ale ok. północy dotknęłam czółka, a on rozpalony tak, że masakra... No i jak zmierzyłam mu temperaturę, dałam syropek tak się wybudził, zaczął opowiadać i w efekcie na całą noc wylądował pomiędzy nami w łóżku cwaniak :-D

Witam wszystkie majóweczki;D Czy mogę się do Was dołączyć?

Mam na imię Monika, mam 22 lata;)
18.05.2012 o godzinie 10.00 przez cc przyszedł na świat mój kochaniutki synuś Szymonek;) W dniu narodzin ważył 4330, dł 56 ;)

Witaj Monia, fajnie, że jeszcze majówki dołączają!

Witajcie ponownie.
Poszłyśmy jednak na spacer do lasu, ale było cudownie, uwielbiam zapach jesieni w lesie. I te rodzinki czerwonych muchomorków, zrobiłyśmy 7km ;-)
Jutro jadę na rozmowę biznesową i będę prawdopodobnie pracowała 2 - 3 dni w tygodniu po 3 - 4 godziny, cieszę się na tę pracę, ale już tęsknie za Ninią. Wiem jednak, że krzywda jej się nie stanie a mi to dobrze zrobi.
Katarek nie minął, ale odciągamy i psikamy wodę morską, oby jutro było lepiej.
A dla R. doszedł kolejny zajęty wieczór - trening.:no:

Pieszczoszka, właśnie pokazują Bielsko - Białą u Geslerki :-)
Lala ślicznie siedzi.

Coś miałam jeszcze komuś, ale nie wiem co!

Mysio, Gabryś jest cudny i jaki podobny do Ciebie!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry