• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
No nasza tez jak sie zapatrzy:-) najczesciej udaje sie to tacie, dzis juz siedziala sama przez jakies pol minuty:) a jak chcial mi pokazac to byl klops, bo mala tak sie ucieszyla jak mnie zobaczyla, ze nie mogla sie skupic z radosci:)

Zjedz sobie jeszcze cos;-)

Ja bylam dzis zapytac o chrzciny...myslalam, ze bedzie latwiej, ale niestety musze poszukac innej parafii:-(

anik
lubisz "z archiwum x":), a "fringe" ogladalas? ja uwielbiam "fringe" podobne do archiwum

kurcze co dodam to juz macie napisane nowe

olisiaa,chcialam zapytac bo luknelam na suwaczek...nadal masz 69??

Ostatnia edycja:
bea28 tak mam tyle samo bo jakos ostatnio odpusciłam ciezko mi wytrzymac no i z braku kasy bo jednak dieta kosztuje jak sie chce na niej byc. Pokusy sa silniejsze ode mnie a na dodatek uwielbiam gotowac wiec jak sie powstrzymac. Od poniedziałku mam w planach sie zabrac za siebie łacznie z cwiczeniami

reklama
Uwielbiam "Z Archiwum X" a tego serialu nie oglądałam, muszę go zassać, bo nam się powoli Archiwum kończy :-D Mój jeszcze nie chce siedzieć sam... to znaczy zawsze coś go tak absorbuje, że nie ma szans go utrzymać - zaraz się kładzie na podłodze i bach bach łapkami :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry