Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mysio zazdroszcze tej przemiany materii, chciałabym tak w oczach chudnac. Wiem ze dla jednych to jest cos wspaniałego no ale dla tych szczupłych to udręka
Mysio jedz jedz i nie żałuj sobie kobieto:-) tobie akurat się przyda .....:-) bo wiesz jest jesień ,wietrzne dni sie zaczna to i cie nam zdmuchnie kiedyś :-)
No nasza tez jak sie zapatrzy:-) najczesciej udaje sie to tacie, dzis juz siedziala sama przez jakies pol minuty a jak chcial mi pokazac to byl klops, bo mala tak sie ucieszyla jak mnie zobaczyla, ze nie mogla sie skupic z radosci
Zjedz sobie jeszcze cos;-)
Ja bylam dzis zapytac o chrzciny...myslalam, ze bedzie latwiej, ale niestety musze poszukac innej parafii:-(
anik lubisz "z archiwum x", a "fringe" ogladalas? ja uwielbiam "fringe" podobne do archiwum
kurcze co dodam to juz macie napisane nowe
olisiaa,chcialam zapytac bo luknelam na suwaczek...nadal masz 69??
bea28 tak mam tyle samo bo jakos ostatnio odpusciłam ciezko mi wytrzymac no i z braku kasy bo jednak dieta kosztuje jak sie chce na niej byc. Pokusy sa silniejsze ode mnie a na dodatek uwielbiam gotowac wiec jak sie powstrzymac. Od poniedziałku mam w planach sie zabrac za siebie łacznie z cwiczeniami
Uwielbiam "Z Archiwum X" a tego serialu nie oglądałam, muszę go zassać, bo nam się powoli Archiwum kończy Mój jeszcze nie chce siedzieć sam... to znaczy zawsze coś go tak absorbuje, że nie ma szans go utrzymać - zaraz się kładzie na podłodze i bach bach łapkami