• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
Dobry wieczór :)
Ja jak zwykle nadrabiam zaległości w czytaniu, pocieszam się, że jak pójde do pracy od 5 grudnia to będę z Wami na bieżąco bo w pracy będę podczytywać:tak: i to chyba 1 plus z powrotu tam, niestety...

Witam nową Mamusię:)
My również nadal bezzębni:)
Annte, &&& żeby się wszystko ułożyło, i z mężem i z pracą:)
Mysio, jak ja Ci zazdroszczę, że TY możesz tyle zjeść, ja już bym pewnie w drzwi nie weszła jakbym tyle jadła, na zdrówko:)
U nas nic nowego, wszystko kręci się wokół prac na górze, trzymajcie kciuki żebyśmy do świąt zdążyli:tak:

Miłego wieczorku:-)

Olisiaa ja tez stanelam na 66 i duupaaa:-(... chcialam zaczac od poniedzialki jak Ty, ale tak sie zastanawiam czy warto przed swietami:-D

Zycze wam milego wieczoru i dobranoc, lece ogladac "Jestes Bogiem"

Ale naskrobałyście !!! człowiek chce coś w tv zobaczyć a później tyle nadrabiania :D

Olisiaa oglądałam kuchenne rewolucje :)
Jak będzie jakiś przypływ gotówki chcę się tam wybrać :)

Laura w spacerówce oczywiście toleruje tylko pozycje całkiem siedzącą... a nie wiem czy tak z nią mogę cały czas jeździć a najgorsze jest to,że nie pasują jej zapięte pasy.. ciągnie za nie i sie drze !!!

Witajcie dziewczęta.
Piszecie o zmaganiach z wagą- ja teraz jestem kilka dni u rodziców i do tego odcięta od moich słodkich zapasów więc może coś tam jeszcze spadnie bo jakiś czas temu waga stanęła w miejscu. No i tutaj muszę biegać po schodach to może będzie dodatkowy efekt.

U nas nocka spokojna ale od rana znowu temperatura 38,5. Żadnych innych objawów nie ma. Była wczoraj pediatra- osłuchała, obejrzała i powiedziała, że wszystko jest ok i żeby obserwować bo może być tak, że infekcja się rozwija i gorączka wyprzedziła inne objawy. Na szczęście Ula nie jest jakoś bardziej marudna więc chyba damy radę.

Życzę wszystkim miłego dzionka.

Witajcie;-)
Jejku ten kaszel mnie wykończy:wściekła/y: Do tego Alutek tez zaczyna kaszleć:-(ehhhh
Bea fajnie jak do nas dołączysz :tak:
Katasza oby szybko przeszło &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Rozmawiałam rano z As, obecnie nie ma dostepu do internetu...pozdrawia Was wszystkie i jak tylko będzie łącze to się odezwie :tak:

Witajcie
U nas noc ciezka oj ciezka,

Rozmawialam wczoraj z przyjaciolka, jej siostrzeniec nadal walczy, dzielny z niego chlopiec chociaz lekarze mowia, ze serduszko slabnie, chociaz mowia to od czasu jak sie urodzil:dry:, a ma juz tydz i 2 dni... nadal nie wlozyli mu narzadow bo miejsca niema, biedny chlopiec sie nameczy strasznie:-(

Olisiaa
w sumie masz racje, do swiat daleko a ladnie by bylo wygladac na swieta:)), chyba zaczne znowu pedalowac, choc niewiem czy Amelia mi pozwoli bo za pierwszym razem zrezygnowalam jak chciala non stop jezdzic ze mna,a z nia jezdzic to ciezko...

suzi a ty dukasz?, dolaczyc to pewnie juz za pozno bo wy to pewnie juz dawno zaczeliscie, ale powiem R zeby ugotowal mi kapusniak to bede go jesc przez 2 tyg, ostatnio zjechalam na nim 8 kg wiec nie jest zla dieta:))

lece konczyc sniadanie poki mala cicho siedzi

Milego dnia

reklama
Witam i ja:-)
nocka jak co dzień pierwsza pobudka o 7 S małego nakarmił i kimneliśmy jeszcze do 9:tak:
mały drzemie potem spacerek i po nim jedziemy na zakupy muszę kupić sobie jakieś ciuchy na te chrzciny, nie mam jakoś weny na łażenie po sklepach dzisiaj przez ten cholerny okres:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry