reklama

Maj 2012

zanetaa - oj, zauwaz cudzyslów, to po pierwsze, a po drugie - jest takie wlasnie powiedzenie, ze faceta mozna wykastrowac przez uszy, opowiadajac o seksie z nim - stąd moja przerobka na "wirtualna kastracje" - dodalam cudzyslow, by nieporozumien nie było, jak widac - nie wystarczył. Sylwia mnie nie wkurza, malo co mnie wkurza odkąd sie rozwiodlam, ze zdziwieniem konstatuje nawet, że jestem jedną z mniej nerwowych osob na tym forum, choc uwazalam sie za zywiołową dziołche;)) Powiedzmy, że jestem takim typem "wirtualnej przyjaciolki", ktory nie bedzie tylko glaskał po glowie, ale i czasem powie coś pionującego - to tez jest przydatne czasem.

Gratuluje ząba andav - ciekawe jak teraz bedzie z Twoimi cycami:)))

Mysio - a masz: Zielona Góra - Prognoza pogody dla Zielonej Góry, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl

Masakra, ja ruszam jutro na poszukiwania świetego gralla - podobno ktos gdzieś widzial, ktos gdzies kupił, kiedyś była... Zwykła kaszka ryżowa - nie ma w Tesco, nie ma w dwóch sklepach na moim osiedlu - ide w miasto na poszukiwania.

reklama
Flaurka teraz właśnie masz karę za te złe wieści pogodowe dla mnie :P:P dziś też ulewy zapowiadali :P a słońce nawet było :P ale nic mnie nie zniechęci !!! idę na spacer i koniec :P

A tą kaszkę to jakiejś konkretnej firmy bo wiem że są z nestla mleczno ryżowe tylko zabij mnie nie pamiętam gdzie widziłam :/ może kerfur ale pewna nie jestem :/

Ostatnia edycja:
Flaurka to ja ci powiem ze w zadnym sklepie nie widziałam zwyklej kaszki ryzowej bezsmakowej:dry::confused: a jest w ogole ?? a kleik nie odpowiada ???
mleczno ryzowa to wiem ze jest

Ostatnia edycja:
Dziewczyny cuś niecuś podczytałam .M ma swój komp w awarii więc dzielimy mój i dlatego mam mniej czasu ,a wiecie,że i tak mam go mało.Flaurka masz rację co do tego,że kłótnie nie sa niczym dobrym dla DZIECKA.:tak:Pieszczoszka wstrzymaj ostry język to tyle i ja wiem,że czasem nerwy ponoszą zwłaszcza jak los się źle układa i wszystko jakby się sprzysięgło przeciw ale macie Laurę i dla niej warto starać się jak najmniej kłócić.Andav no gratki za ząbek.:-).Mysio tak @ po takiej przerwie to faktyczny wodospad Trzymaj się minie:tak:Kugela fajnie żyć bez TV ale to nie ja :-(:eek:.

https://www.hipernet24.pl/nowy/prodinfo.php?item_id=23871 na obrazku jest na górze - ryzowa bezsmakowa z Nestle. Jak dzis szukalam takiej to mi powiedziala pani w sklepie, ze ona kupowala taka dla swojego malucha, ale w tym sklepie nie mają. Więc gdzies jednak jest, lub była...

Mleczno-ryzowa mi nie pasuje, bo młody ma pryszcze od mm i my na Pepti jesteśmy.

A kleik... Chce zobaczyc jak dziala kaszka, bo kleik ma chyba mniejsze te czasteczki i mlody sie zalewa i krztusi tym jak podaję ze smoczkiem od kaszek. Kupilam dzis Sinlac - jest jeszcze rzadszy, więc dalam łyzeczką - na poczatku sie rzucił, bo myslal, ze to zupka, a jak poczul smak to pluł jak szalony:)) Ten kleik z butelki, to pomijając to krztuszenie, tez wrażenia na nim nie zrobil, bo brzydził sie butelki.

Na szczescie pokochal butelke znowu - caly dzien dostawal butle a nie cyca, i nawet herbate pil z butli - do tej pory dawalam mu z mojego kubka.

Na stronie producenta tez bylam i jej nie widzę - ale nie trace nadziei. Mam w domu malinową i bananową, ale na poczatek wolalabym dac zwykły ryz, bez chemii - bo w ten naturalny zapach malin to ja nie wierzę... Dziewczyny - jak Wy zageszczacie mleko kaszka maluchom to jaka kaszką - smakową?

Flaurka do dawaj kleik ze smoczka trójprzepływowego z I ( jesli do twoich butelek takie sa ) wtedy leci w sam raz :)
ja daje smakowa z nestle caly czas rózne malina,banan,owoce lesne , niedlugo bedzie gruszka-jabłko a potem chce kupic z bobovity ryzowo-kukurydziana z truskawkami . Ja podaje raz dziennie. Do reszty mlek dodaje kleik kukurydziany.

reklama
kurcze - nie wiem czy sa - mam butelke tt i Nuka - aventa tez w sumie, ale najbardziej lubimy tt, bo najwieksza, a mlody 200 wciaga na raz przed snem... Poszlam do sklepu, powiedzialam, ze chce dawac kaszke butla i mi dala babeczka smoczek do kaszek - dziura w ksztalcie litery Y... Czyli chyba jednak wydam kolejne 20PLN na kolejny smoczek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry