Kilolek. ja po pierwszych wampirzych opowiadaniach i filmie mialam raczej milsze sny(szczegolnie z Edwardem ahahaha

)...czekam na srode,bo idziemy z mezem(niechetnym,ale dla mnie zawsze robi wyjatki

) do kina na "Breaking Dawn part 1"
Pieszczoszka -postaraj sie jakos przetrwac ten bol,mam nadzieje ze bedzie lepiej z dnia na dzien!Moim zdaniem nie wyrwa Ci zeba w ciazy,przynajmniej u nas jest to zakazane.Ja jestem zapisana do publicznego dentysty na styczen,czekam od czerwca,ale musze przelozyc na maj/czerwiec 2012 bo nawet rtg nie moga zrobic.Ja mam wszystkie 4 osemki i jakos z nimi musze zyc.Obiecalam sobie,ze w przyszlosci zaloze sobie aparat,bo mam kly jak wampirki(trojki wybijajace) i zaczynaja mi przeszkadza,przez te osemki.
Co do porodow Dziewczyny,to ja sie boje tego co bedzie po CC,ale modle sie tez ze moze porod zacznie sie wczesniej samoistnie i nie bede musiala miec cesarki ;-) Chociaz wracajac pamieci do tych niepotrzebnych dluuugich godzin "porod-przed-cc",to nie wiem juz sama.Na razie samych zabiegow,ani porodu sie nie boje(widocznie zapomnialam o bolu,ale pewnie zacznie mi sie przypominac im data zacznie sie przyblizac

)
Ok,uciekam bo wszyscy sobie odpoczywaja,a ja chcialam sie odezwac dopoki moglam,ale teraz tez mnie troszke sen nachodzi.Przynajmniej godzinke sie przespie,to nabiore energii(oby!)