Stokrotka812
Fanka BB :)
Tak, moja koleżanka miała usuwane 8 chirurgicznie i miała potem głowę wielkości dorodnego arbuza

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak, moja koleżanka miała usuwane 8 chirurgicznie i miała potem głowę wielkości dorodnego arbuza![]()
Lepiej jeszcze poczekaj;-);-)A tak serio Marta nie martw się na zapas. Przecież masz piękne roczne dziecko i juz niedługo będziesz miała drugie. Obejrzyj sobie jakąś komedię, albo idź na spacer i odpręż się. Wszystkie majóweczki są szczególnie chronione i nic im nie dolega, pamiętaj o tym :*chciałabym juz urodzić, juz miec namacalny dowod na to ze z moim Skarbem jest wszystko w porzadku... marzę już tylko o tej chwili gdy wszyscy bedziemy razem w domu, gdy moje dzieci sie poznają![]()
Little_nina ja też sie boje, że moje sie kiedyś objawią i pokrzywią mi wszystkie zęby, a mam w miarę równeDzięęęęękuje serdecznie, naprawdeteraz to już napewno pójde :-)
A najgorsze jest to że wiem że one NIGDY nie wyjdą bo już nie mają gdzie, normalnie nie ma już na nie miejsca.
Ale chyba nie będzie tak źle...Nie wiem czy teraz w ciąży można usuwać, bo ta koleżanka miała przez tydzień gorączkę po tym zabiegu. Nie chcę Cię straszyć tylko pamiętam dokładnie jak to było