reklama

Maj 2012

Co do zwiększenia VATu- z doświadczeń z zeszłego roku już wiadomo że takie rzeczy podrożeją znacznie bardziej niż na to wskazywałaby zwiększona stawka. Nic tylko dzieci rodzić ;)

Co o wiatru, mieszkam w domku na piętrze i brzmiało jakby dach miał odlecieć.

A mój TŻ znowu zaczyna dziwne jazdy. Tym razem boli go strasznie to że moge sie teraz obijać. Siedze na chorobowym, mieszkam z rodzicami jeszcze, więc mam pełen luz i niewiele jest rzeczy poza moimi zwierzętami które muszę zrobić, a on chciałby żebym pracowała, wstawała bladym świtem i nie wiadomo co robiła. Tiaa...

reklama
Suzi kciuki zascisniete daj znac jak po:tak:
Ja dzis mam wizyte na 15:tak: USG na pewno nie bede miala moze chociaz poslucham serduszka:tak: Co do opieki nad malenstwem po porodzie G napewno wezmie 2tyg urlopu lub zwolnienia na mnie.Po ostatnim cc dostal 2tyg zwolnienia na mnie:tak: Potem ja sama bede ale to tylko 1 dziecko bi G bedzie zawozil mala ja nawyzej po nia pojde:tak: mam jeszcze przeciez prawie 15-latka w domu to mam nadzieje ze bedzie chcial pomoc ale nie chce go zmuszac:tak:
Pieszczoszka ja nawet po pierwszym porodzie nie pamietam czy bolalo czy nie najwazniejszy byl synus:tak:
Suse nie martw sie wszystko bedzie ok:tak: Dasz rade:tak:
Wlasnie co do wichury to myslalam ze nam balkon zerwie(mieszkamy na 4 pietrze):shocked2:G co chwile wychodzi i cos poprawial na balkonie:-D Co rusz sie budzilam a juz o 6.30 mialam calkowita pobudke bo moja corcia sie obudzila:tak:
To narazie tyle ide szykowac obiad a potem szykowac sie do lekarza:tak:

Hey!
Mam nadzieje,ze u Was ok,trzymam kciuki za ktore potrzeba i za ktore nie potrzeba tez ;-)
Ja mam humor nie za ciekawy.Z mezem przeprowadzilam rozmowe i na zakonczenie poslalam go "w diably"(my sie nigdy nie klocimy,a to moze nasza 3dyskusja w zyciu),z Mama podobnie,a na ulicy prawie facetowi w samochod kopnelam,bo wjezdzajac na chodnik zaczal na mnie trabic:wściekła/y: zeby mu miejsce zrobic-kuzwaaa.Mam dosc moich hormonow i ludzi,ktorzy nie potrafia tego zrozumiec:wściekła/y:

Witam jestem nowa na forum termin mam na 23 maj:)miło jest móc dzielić się swoimi spostrzeżeniami i przemyśleniami z innymi którzy są w takiej samej sytuacji:)
Witaj:-) Rozgość sie i pisz z nami o czym tylko masz ochotkę:)

Fiore serce Ty moje...:* życzę duzo zdrowka i cierpliwości oraz zrozumienia od otoczenia:tak:

A ja... jutro ide na oddzial patologii ciąży :-(

Tak mam sie rano zglosic do przyjecia. Skierowanie mam:-( ale mam nadzieje ze dobiora odpowiednie leki, porobią badania i puszcza mnie do domku:tak: no a co najważniejsz mam nadzieje ze z dzidzia wszystko ok:-(

reklama
Tak mam sie rano zglosic do przyjecia. Skierowanie mam:-( ale mam nadzieje ze dobiora odpowiednie leki, porobią badania i puszcza mnie do domku:tak: no a co najważniejsz mam nadzieje ze z dzidzia wszystko ok:-(
kochana jestem z tobą będzie dobrze myśl pozytywnie chociaż to trudne i łatwo powiedzieć
mocno mocno trzymam kciuki!!!!
witam nową mamę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry