reklama

Maj 2012

Witam dziewczynki , fajnie ,że ciągle dołączaja do nas nowe mamy :-)
wakasik udanego wypadu , nie wchodz na internet odpocznij kochana:tak:
agusgha współczuje przeżyć z szpitalem , ja po ostatnich moich przebojach też się martwiłam ,że w końcu tam wyląduję ,ale jak narazie odpukać nie muszę:tak:

Ja szykuję się na USG NA 10 , podlgadnąć małą , tzn jej serduszko , mam nadzijee ,żę bedzie ok, tak,że odezwę sie po poludniu ...

reklama
Wikasik milego odpoczynku,tez bym sobie gdzies pojechala w cieple miejsce,poplywac w morzu itp:tak:
zanetaa brawo dla Bartka zuch chlopak:tak:Moja tez sobie wytrze tylek sama ale jeszcze niedokladnie i potem ma brudne majtki:baffled:
kilolek,dusia wspolczuje problemow kupkowych dzieci:-( Mam nadzieje ze szybko wszystko sie unormuje:tak:
Agushka trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok:tak:
fiore to nieciekawie z ta panika u Was:baffled:Powodzenia na gulkozie jutro ja zrobie za ok 2tyg:tak:
As dziekuje za info od Suzi,trzymam &&&&&&& za nia i za maluszka:tak:
Witam nowa mamusie!!!
Witam,dzis dzien porządkowy,pranie sprzatanie itp:tak:U nas pochmurno dzis troche sniegu napadalo:tak:
Milego dnia

Fiore - ludzie mają skłonności do wpadania ze skrajności - bagatelizowania - w skrajność - histerii. Faktycznie najlepiej się odciąć od wiadomości i żyć spokojnie:) cieszę się, że noc przespałaś - zostały Ci jeszcze 3 miesiące na taką wygodę;p

Agushka - trzymam za Ciebie i Twojego Maluszka kciuki! na pewno będzie dobrze!

Patina - && ;D

Dorka - mój oczywiście też, ale to jest straszny czyścioszek (rączek sobie nie ubrudzi - musi szybko je umyć, ubranka z nawet kropelką soczku muszę mu przebierać; siosiora wyciera po każdym sikaniu - mężczyźni chyba tego nie robią..), więc dziwię się, że ryzykuje ubrudzenie rączki;)

Kupiłam wczoraj polecaną przez was książeczkę o Franklinie. przeczytaliśmy ją, Bartiemu się podobała bardzo. zapytał, my też będziemy mieć siostrzyczkę? a później - ale zostaniesz ze mną?:crazy:
i tyle z moich rozmów i tłumaczeń. trudno, będę mu powtarzała codziennie, że będziemy razem we czwórkę i nigdzie nie zniknę.
Dziś dla odróżnienia mamy rozmowę "czemu ja nie umiem latać?".
cudownie jest być matką:) choć wyczerpują mi się już odpowiedzi:)

miłego dnia Kochane!

Ostatnia edycja:
Ja dziś tylko na chwilkę się przywitać, mam "szpital" w domu, teraz rozłożyło na maksa W, Mateuszowi niby już przechodziło a dziś na nowo się smarka. Ja za to nerwowa jestem, roboty na górze stoją (szanse, że wyrobimy się do maja bliskie zeru), ciągle słyszę teksty w stylu "i jak wy dacie sobie radę w 1 pokoju", ja się nakręcam i tak w kółko:wściekła/y:

Kilolek,mam nadzieję, że uda się Wam z tym problemem uporać szybciej niż nam ( u nas walka trwała od urodzenia M do ok 5 lat, pielucha towarzyszyła nam bardzo dlugo). Dziś mogę powiedzieć, że mamy to za sobą czego i WAm z całego serducha życze.

Powodzenia na wizytach&&&&&&&&&
Agushka - wszystko będzie ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziękuję dziewczynki :)
Słuchajcie, mam pytanie bo już zgłupiałam - po czym rozpoznać skurcze? Jak to się odczuwa?
Bo ja owszem, mam twardy brzuch, ale chyba zadnych skurczy nie czuję, nic mnie nie boli i o dziwo czuję się bardzo dobrze, tylko ten brzuch jest jak skała..
I czy słyszałyście może po jakim czasie fenoterol zaczyna działać? Czy jest to od razu po wzięciu tabletki, czy może po jakims czasie dopiero organizm zaczyna reagować?
Buziaki!

reklama
Dziękuję dziewczynki :)
Słuchajcie, mam pytanie bo już zgłupiałam - po czym rozpoznać skurcze? Jak to się odczuwa?
Bo ja owszem, mam twardy brzuch, ale chyba zadnych skurczy nie czuję, nic mnie nie boli i o dziwo czuję się bardzo dobrze, tylko ten brzuch jest jak skała..
I czy słyszałyście może po jakim czasie fenoterol zaczyna działać? Czy jest to od razu po wzięciu tabletki, czy może po jakims czasie dopiero organizm zaczyna reagować?
Buziaki!

Z mojego doswiadczenia to sa bole jak na okres tylko silniejsze... czasami zaczyna sie od brzucha i idzie w strone kregoslupa... napewno poznasz nie boj sie... przed porodem czesto wystepuja inne objawy o ktorych pewnie bedzie mowa pozniej :-) glowa do gory -pamietam jak ja sie balam ze nie rozpoznam -a jednak nie dalo sie tego przeoczyc:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry