Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-):-)

:-):-):-)

Witaj na majówkach .Witam serdecznie .Pisze pierwszy raz na forum.Wcześniej was tylko podczytywałam.Jestem ciążową emerytką .Urodzę swoje dzieciątko w maju ,a w czerwcu mam zostać babcią.Moja córeczka(tak oświadczył lekarz ,że widzi dziwuszkę) ma na imię (no ma mieć) Amelia.Wnuczek najprawdopodobniej ma mieć na imię Borys.Czuję się dość dobrze USG genetyczne wyszło bardzo dobre ale pappa z krwi z zawyżonymi wynikami ale nie chciałam robić badań inwazyjnych.One i tak niczego nie zmienią a po co zrobić jakąś krzywdę maleństwu.Lekarz powiedział,że raczej wszystko jest OK .Ostatnie USG robione było 2 tygodnie temu malutka ważyła 917 gramów.Wiem ,że są różne pod fora ale jestem za wami dużo w tyle z pisaniem dlatego tak szybciutko streszczam wam to co najistotniejsze .Pozdrawiam.

Witam Cię serdecznie i zapraszam do pisania. Od razu mi się przypomniał serial 39 i pół ;-)Witam serdecznie .Pisze pierwszy raz na forum.Wcześniej was tylko podczytywałam.Jestem ciążową emerytką .Urodzę swoje dzieciątko w maju ,a w czerwcu mam zostać babcią.Moja córeczka(tak oświadczył lekarz ,że widzi dziwuszkę) ma na imię (no ma mieć) Amelia.Wnuczek najprawdopodobniej ma mieć na imię Borys.Czuję się dość dobrze USG genetyczne wyszło bardzo dobre ale pappa z krwi z zawyżonymi wynikami ale nie chciałam robić badań inwazyjnych.One i tak niczego nie zmienią a po co zrobić jakąś krzywdę maleństwu.Lekarz powiedział,że raczej wszystko jest OK .Ostatnie USG robione było 2 tygodnie temu malutka ważyła 917 gramów.Wiem ,że są różne pod fora ale jestem za wami dużo w tyle z pisaniem dlatego tak szybciutko streszczam wam to co najistotniejsze .Pozdrawiam.

Pół dnia się z niego śmiałam 

chlapa niesamowita... nienawidzę takiej pogody.