Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak to prawda lepiej w 7 miesiącu niż w 8 .Trzymam mocno &&& za fiore... mam nadzieję, że jednak wszystko się cofnie... Co prawda lepszy 7 miesiąc niż 8, ale to i tak za wcześnie
Dorka - bardzo pomocny jest lekarz przy porodzie?
Super ,że wyniki dobre .hejka
mialam dzisiaj meża w domu, wec mam zaleglosci, nie wiem czy nadrobię, bo mam jeszcze dużo pracy
W południe poszlismy na cmentarz, po wyniki i po Kube do pzredszkola. Mieliśmy jesczez kilka zeczy ząłatwić ale szlismy w takim tempie tzn ja jakbyym niepelnosprawna była. Z restzą tak się czuję, idę jak stara baba, noga za noga, jak tylko syzbciej nieco tzn tak żeby chociaz w tempie spacerowym było to od razu brzuch strasnzie ciagnie. Lipa. Roznosi mnie nergia, której nie moge spożytkować. Myślałam, ze na zakupy do wawy skoczę w przyszłym tygodniu, na targ bym poszła a tu nie ma mowy, musialby mnei ktos nosica jak wrócilismy cisnienei znow do nieba, ja od razu do łóżka, przespałam pare godzin, wstalam kolowata. Trzeba bylo isc do rodziców, bo rodzina się zjechała (dziś rocznica smierci mojej babci) a ze rzadko się widujemy to nie wypadało w wyże dalej gnić. Siedziałam jak koka w fotelu i ledwo kojarzyłam co dookoła ehh chłopaki wyszaleli się na maksa z 3,5 letnia kuzynką i omal nie zadeptali innej 8 miesięcznej raczkującej. boże jak ja sobie wyobrazilam, ze ja tak będę musiała za kilka miesiecy chodzic krok w krok za raczkującym dzieckiem i oslaniac, by jej banda nie zdeptała to za głowę się złapałam i az mi dech zaparlo![]()
odebralam dziś wyniki - krew, mocz, krzywa wszytko piekne

Mieścisz się w normie ,więc jest oki.&&&& za Fiore i cukrzycowe ciężarówki i Wasze maleństwa - będzie dobrze bo po prostu musi być i tyle.
Odebrałam dziś wyniki badania obciążenia 75 mg glukozy i mam 75 na czczo i 111 po 2h - norma do 140, ale czy to nie jest za duża róznica? Nie ma to znaczenia? Wizytę mam za tydzień i nie wiem czy mogę już odetchnąć...
Dziś byłam u koleżanki i z jej 3-miesięcznym skarbem spacer 2 godzinny sobie zafundowałyśmy, potem galopem do domu obiad zrobić, potem do innej koleżanki oddać książki używane do pracy dyplomowej mojego L. Właśnie wróciliśmy, ledwo żyję a tu na 22 do kina dziś idziemy, szaleńcy. Wrócę pewnie w charakterze zwłok...
Spokojnej nocy życzę