natalka1704
Fanka BB :)
martaik najwazniejsze ze wszystko ok u ciebie i malenstwa bo juz sie martwilysmy
matko jak ten czas leci ...jeszcze miesiac i maly z toba ...:-)
matko jak ten czas leci ...jeszcze miesiac i maly z toba ...:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
matko jak ten czas leci ...jeszcze miesiac i maly z toba ...:-)
, cieszę się jednak, że będziemy już mieli to za sobą. Będę mogła w końcu poprać wszystkie ubranka i przyszykować już wszystko dla Malutkiej.
bardzo to było sympatyczne.
choć przed ciążą mogłam jej używać to teraz nie da rady bo brzuchol swędział i był cały w malutkich czerwonych cętkach
ja po prostu odstawiłam oliwkę dokładnie "wyszorowałam" brzuchol i posmarowałam tym kremem na rozstępy co zawsze i na drugi dzień było już ok
Dzidzia w brzuchu szalała jak tylko się da ehehAnnte - spróbuj wypić wapno - w ciąży jest raczej dozwolone.
Czy którąś z Was bolą stawy? Kolana, ramiona, łokcie i nadgarstki bolą mnie tak, że oszaleć można...