Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ślinię się!![]()
Mnie też jest ciągle gorąco (mam 37,4stopnie) i też mieszczę do żołądka połowę tego co przed ciążą.Cześć Dziewczyny
skończyłam lekturę tego wątku więc postanawiam się dołączyć. Bardzo mi przykro Paola i Emalia, chociaż dla mnie ciąża jest niespodzianką to nie wiem jakbym się czuła gdyby mi to odebrano...ale wierzę, że już niedługo wszystko się wam powiedzie![]()
Mam do was pytanie, czy to normalne, że jestem cała gorąca? ( czuje się jak na wstępie do przeziębienia ) a po posiłku ( które ledwo w siebie wciskam ) w brzuchu skacze mi stado antylop, ponadto chociaż jestem wielkim śpiochem, po ośmiu godzinach snu, budzę się i nie mogę już zasnąć. ? Może pytania, wydadzą się wam głupie...ale jestem zielona w temacie.

. Tez nie czekam by wszystko zrobil maz, przeciez on pracuje i tez jest zmeczony, korzystam z jego pomocy, ale nie uwazam ze ciaza to choroba o ile czuje sie dobrze to nie chce wykorzystywac mojego stanu by lezec 24 hWitam
Zapominajka piekna fasolinka i niech rosnie duza i zdrowa.
Co do porzadkow to mnie dzis czekaja, mam sajgon w chacie i czekam kiedy poloze moja mala rozbojniczke by cos ogarnac, eraz gania i nic nie moge przy niej zrobic)
. Tez nie czekam by wszystko zrobil maz, przeciez on pracuje i tez jest zmeczony, korzystam z jego pomocy, ale nie uwazam ze ciaza to choroba o ile czuje sie dobrze to nie chce wykorzystywac mojego stanu by lezec 24 h