Noelle1986
Fanka BB :)
Nanu!! kciuki zacisniete!!oby nic powaznego!!!!&&&!!!:-*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oby nic powaznego rowniez trzymam kciuki&&&dziewczyny właśnie byłam w toalecie i papier przy podcieraniu czerwony... nie wiem skąd to - 3majcie kciuki! czekam na S i jedziemy do lekarza!
Zapo mam Pestkę i coś tam jeszcze no i może uda mi się laptopa to filmy chociaż pooglądam.
ta lureina nie przechodzi przez jelita i działa bezpośrednio no ale strach przed infekcjami...
ja też mam orzechyi nawet w zmywarce się sprawdzają!! a na pozbycie się chemii z ciuszków super! płatki też ale w płatkach to ja raczej namaczałam pranie i potem do pralki.
a na czym te orzechy polegają?coraz częściej się o nich mówi.
czy na wizytach u lekarza dostajecie takie reklamówki (gazety,broszury,próbki produktów)?
a czy ja wspominałam że nie byłam w ogóle badana ginekologicznie przez całą ciąże??
Tez to biorę i polecam.Hej Dziewczyny!!!
No ja tez jestem co 2 wizyte badana dowcipnie odnosnie sprawdzania szyjki .
A co do magnezu mi lekarz polecil Aspargin -stary dobry lek - ma w sobie dodatek potasu - dla mnie jest genialny - biore 2 x 2 tab. - nie mam zadnych skurczy i czuje sie duzo lepiej od kiedy go biore .
dziewczyny a to prawda że magnez działa rozkurczowo na macice? ja myślałam że tylko nogi, tzn mięśnie... może też powinnam sobie zakupić bo nie biorę...
dziewczyny właśnie byłam w toalecie i papier przy podcieraniu czerwony... nie wiem skąd to - 3majcie kciuki! czekam na S i jedziemy do lekarza!
a potem zgon.

:-)
teraz dopiero się zacznie kołomyja