• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

ufff wróciłam! przebrnąć przez te śniegi to masakra jakaś!
ale deklaracja w SR złożona i podpisana, walentynka dla S zakupiona (słodkopierdząca jak ja pierdzielę, ale co tam! bokserki z reserved z napisem "Call me back", dwa serducha kokosankowe wypełnione czerwoną marmolado-galaretką, kartka EMPIKowa którą przerobiłam na walentynkę - wszystko w mega czerwonosercowym pudełku z magnesem:P), prezent dla babci na urodziny również kupiony (podręcznik do decoupage).... ufff PADAM!

ale zadowolonam bo w EMPIKu upolowałam drewniane literki - imię matyldy z nich uskładałam, pomaluję i będą git! 1,99 za sztukę:)
I jeszcze kilka gadżetów pt klamerki z tabliczkami po których można kredą pisać-w różnych kształtach, i papierowe ramki na klamerkach również - w sam raz do Matyldzi kącika się nadadzą - mam wizję:PPPP:-)

reklama
UWAGA, OSTRZEZENIE:-D

jak moj S powiedzial latem w durnym zarcie, za ktory zostal potyrany dlugim i groznym monologiem z ust mych..."blizniaki by sie przydaly"...to teraz mam:-D

FRAMAMA, Ty uwazaj nastepnym razem bo jak Nia z tych przepowiadajacych to ...ooops, bedziesz miala surprise:szok::-D

dziewczyny, Wy tez macie takie bolesne skurcze jak sie nalazicie?

Kaja ja mam nie sa az takie bolesne ale bardzo nieprzyjemne i musze tak jak przy porodzie pooddychac i siasc na pupie zeby minely.czasami mam tez takie jak za szybko wstane z lozka albo sie przewracam z boku na bok.hmm mysle ze to juz sa te przepowiadajace.

heh he was nosi a co ja mam powiedziec jak od wrzesnia siedze na l4 i jeszcze dlugo posiedze bo zamierzam jak wejdzie ten roczny macierzynski z niego skorzystac,jakos nie mam sumienia takiego 6miesiecznego bobasa samego na 8 h zostawiac

reklama
Limonka, przeczytalam Twoj suwak o liczeniu ruchow plodu..

a jak ja mam to niby robic, jak ja nie wiem ktory akurat sie rusza, wyjdzie mi tych ruchow 120 na godzine..zawsze sie ruszaja razem...to jest jakis kosmos tez, razem spia i razem wariuja, ale wtedy mnie rozsadza..brzuch wyglada tak jak z Marysia w 40 tygodniu:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry