reklama

Maj 2013 :):)

Kaja, a one się tam nie zaplątają w środku swoimi nogami i rękami? :-D Nie ogarniam, skoro mój syn się rusza, jakby miał ADHD, to co dopiero dwa takie maluchy z Twoimi genami :szok:

reklama
heheheheh niezły musisz mieć sajgon w tym brzuchu kaja:D

citrus! właśnie S lata między półkami w tesco i kupuje produkty na te Twoje ciastka! tak za mną chodzą no!!!

Najlepsze są właśnie według przepisu, ale stwierdziłam, że już pierdzielę żeby wydawać ponad dychę na orzechy i żurawinę. No i zrobiłam z samą czekoladą. Z migdałami będą świetne, ale wtedy tylko z białą czekoladą.

No właśnie nie wiem... żurawina jest kwaśna, więc łagodzi słodycz ciastek i doda ciekawego posmaku (nie wiem, jak w połączeniu z migdałami). Jeśli się zastanawiasz, to spróbuj dodać tylko do połowy ciasta, wtedy sobie porównasz, które lepsze.

UWAGA, OSTRZEZENIE:-D

jak moj S powiedzial latem w durnym zarcie, za ktory zostal potyrany dlugim i groznym monologiem z ust mych..."blizniaki by sie przydaly"...to teraz mam:-D

FRAMAMA, Ty uwazaj nastepnym razem bo jak Nia z tych przepowiadajacych to ...ooops, bedziesz miala surprise:szok::-D

dziewczyny, Wy tez macie takie bolesne skurcze jak sie nalazicie?

nie kracz nie kracz bo Framama wielkim lukiem bedzie moje posty omijala :-):-) bole tez mam i kregoslupa i wszystkiego wogole do maja to ja nie wiem jak ja chodzila bede

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry