reklama

Maj 2013 :):)

nie kracz nie kracz bo Framama wielkim lukiem bedzie moje posty omijala :-):-) bole tez mam i kregoslupa i wszystkiego wogole do maja to ja nie wiem jak ja chodzila bede

hahahahaahhahaha:-D...

i nie hahahahaha, ja tez mam taki bol w kregoslupie, ze czuje sie jak polamaniec, czasem az panadol biore jak spac nie moge..

CYTRYNKO, ja nie ma zadnego klucia w "pipci":szok::-D

reklama
ale wam dobrze z tymi ciastkami
ja mam czasem masakrę, bo teraz cukry mi skaczą, i zmienia się zapotrzebowanie na insulinę i jednego dnia super extra a drugiego co bym nie robiła cukier wysoko :( a to niezdrowo.... i np dziś cały dzień ładnie pięknie a tu nagle po kolacji 190 :( więc siedzę głodna i czekam aż mi spadnie, a tak bym coś zjadła, o ciastkach nie wspomnę, a to chyba przez chleb dla diabetyków ;/ właśnie skład przeczytałam i jednak dla diabetyków to on chyba nie jest, masakra, no cóż za godz zmierzę to może wtedy coś wszamam jak już insulina zacznie działać ...
ale wiecie jak to jest siedzieć głodnym w ciąży??

Gdzie nie spojrzę tam ciastka. A ja słodkiego nie mogę, bo potem umieram na zgagę. Zaczynam się na serio zastanawiać, czy od tego można wykitować :confused:

Kaja ty lepiej sobie leż, a nie łazisz i masz skurcze.
Którąś kłuje czasami głęboko w pipci? (nie wierzę, że użyłam słowa "pipcia" zamiast "pochwa" :-D)

Mam nawet kilka razy dziennie. Ale nie nazwałabym swojej waginy pipcią :-D

Ullana trzymam kciuki za was!

reklama
Dziewczyny ale sie rozpisałyście ledwo przeczytalam .
Jestem tak zmeczona oczy mi sie same zamykaja wymeczyli mnie dzis w loboratorium pokuta jestem ale dobrze ,ze glukoza juz wypita bylo ciezko dwa razy mdlalam ,pierwszy posilek zjadlam dopiero o 14 az mnie trzeslo jeszcze nigdy tak nie mialam .Byly takze pozytywy w dzisiejszym dniu wizyta w domu rodzinnym nie bylam chyba z 4 tyg im jestem wyzej w ciazy tym rzadziej jezdze coraz trudniej jest mi prowadzic samochod a mam kawale 100km w jedna strone .
Zalatwilam wrescie kilka zaleglych spraw m. in.odebralam wrescie sukienke slubna bo oddalam ja do czyszczenia jakies 6 m temu.
No i bylam jeszcze na szmateksie i kupilam malutkiej kilka fajnych rzeczy ,tak wiec dzien pelen wrazen .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry