reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ten ból mnie dziś caly dzień męczy. Na ostatniej wizycie i na IP w zeszłym tygodniu Matylda byla głową w dół więc niby może być i noga. Ale tak w jednym miejscu? Hmm

Leze sobie, juz mi dali gaz, bo skurcze sa b mocno, rozwarcie osiem..polezli wszyscy na chwile, wszystko gotowe wiec tylko czekac.. CYTRYNCIA, trzymaj sie tam cieplo, babo..tez Ci sie szpitala zachcialo;-)..

wstałam, zjadłam śniadanko włączyłam bb i nie wierzę. Az cała się trzęsę.
Kaju kochana trzymaj się dzielnie i jak bliźniakom tak się śpieszy na świat to tylko jako zdrowe,cudne maleństwa. Ciągle o Was myślę i wierzę że będzie dobrze.

Zapominajko
mam ten sam problem jak Ty ze zgagą, cokolwiek bym nie zjadła nawiedza mnie czy w dzień czy w nocy. Próbuję pić zimne mleko, czasem trochę łagodzi, dziś idę po migdały bo ponoć niezastąpione.

Miiłego dnia oby był lepszy niż wczorajszy

cześć ,
ja prawie całą noc nie spałam. tak mi dziewczyny weszły w głowę. boję się o Was.
Kaja trzymam kciuki tak mocno jak się da.
Cytryna zaciskaj nogi, proszę leżeć i doczekać jak najdłużej.

ja dziś idę do lekarza i aż się boję.

Zapo jak będziesz mieś jakieś wiadomości o to daj znać. jesteś kochana !

aaaa i Kartagina i Noirel lezec ,lezec i jeszcze raz lezec.!

Leze sobie, juz mi dali gaz, bo skurcze sa b mocno, rozwarcie osiem..polezli wszyscy na chwile, wszystko gotowe wiec tylko czekac.. CYTRYNCIA, trzymaj sie tam cieplo, babo..tez Ci sie szpitala zachcialo;-)..

Kaja kochana !! Liczyłam,ze napiszesz,ze wszystko sie zatrzymalo :-( Eh...cała noc sie kręcilam z boku na bok myslac o waszej trojce. Z tego co napisalas to juz chyba jestescie "po".Napisz,prosze ze wszystko dobrze!!!!!!!!! Sciskam mocno,kcuki dalej zacisneiete!!!! &&&&&&!!! Kochana daj znac!!:*

Przez to wszystko to mi sie nawet pisac nie chce nic,lece do labolatoium,bede sledzic wydarzenia w komorce.Kaja raz jeszcze kciuki!!!!!&&&&!!

Kaja !!! matko kochana myśle o Tobie cały czas !!! aż przy każdym przebudzeniu od razu stawałaś mi przed oczami !!! :szok:
O tej porze (skoro bylo 8 rozwarcia było o 2) to już pewnie maluchy są na świecie. Mam nadzieję że i z nimi i z Tobą wszystko w ja najlepszym porządku :szok:

Cytryna bateria leków nie zła ale pamiętaj - to wszystko po to zeby Mati posiedział z Tobą dłużej i wiosenne ptaszki słuchał z brzucha a nie z wózka ;-) A ranigast to na pewno dostałaś osłonowo. Moj P. jak brał antybiotyk też miał przyjmować ranigast.

A reszta ze szwami, pesarami, skurczami i twardniejącym brzuchem - leżeć do góry cyckami w łóżku (właściwie cyckami w lewo bo na lewym boku trzeba leżeć) i nigdzie nie łazić !!! Na dworzu nie ma pogody do łażenia, zimno, mokro i w ogóle. Jak wiosna przyjdzie i liście zaczną na drzewach się pojawiać to będziecie łaziły :angry::wściekła/y:.

Ja z tego zdenerowowani wczoraj (i nalatania w dzien) wieczorem lekkich skurczy dostalam ale rzadko i chyba ze 4 w sumie. Tak sie wystraszylam tymi zdarzeniami wczoraj że od razu ległam plackiem z nospa i tak do dzis. Gdyby nie to ze mam fryzjera dzisiaj to chyba do 14 bym nigdzie nie wstawala. Na szczescie to tylko obeciecie wiec max 40 min i do domu lezec... a no i jeszcze o 15.30 szkola rodzenia (już ostatnia dzisiaj)...

Kurczaki dziewczyny !!! już jest tak blisko !!! trzeba na siebie chuchać i dmuchać !!!:wściekła/y:

reklama
ALG to tylko fryzjer i z ładna fryzura do lozka:-) Zeby nie bylo!!!! Moja reakcja tez taka byla,zostawilam cała robote i pozycja pozioma.Tez miewam skurcze,twardnienia i ciągniecia...wiec sobie troche popuszcze z ta aktywnoscia.Wizytuje we wtorek mam nadzieje,ze nic mi sie tam bardziej nie skrocilo,nie rozwarlo i wogole jest ok:dry:

Kaja &&&&!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry