reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kora ja wiem, że wątek będzie trzeba otworzyć. Po prostu od wczoraj stałam sie przesądna i dopóki pierwsze dziecię się nie pojawi wolałabym, żeby nikt go nie tworzył. To wszystko.

Framama no my tu jak rodzina

kora swiete slowa!!!kazda.godzina wazna po podaniu sterydow na pluca.U nas w Polsce daja dwie dawki w odstepie 12 godzin.Nie wiem jak tam jest gdzie Kaja przebywa.Ale kaja z tego co Zapo napisala jeszcze w trojpaku wiec chociaz tyle ze sterydy zadzialaja na maluszki!!

Kaja!!!kciuki zacisniete!!! Ale sie porobilo:-( nie wiem co powiedziec.Pelne rozwarcie:-/ pozostaje zyczyc sily i zdrowka dla maluchow!!!nie ma innej opcji jak ta ,ze bedzie dobrze!!!&&&!!!

mi sie nawet nie chce pisac co u mnie.Myslami jestem ciagle z kaja i maluszkami

co do watku maluszkow to poczekajmy az narodzi sie pierwsze dziexiatko,kto wie jakiego pecha moze przyniesc zalozenie przedwczesnie watku.Od wczoraj juz nic mnie nie zdziwi

Ostatnia edycja:
Kaja zaciskam kciuki... kazda minutka sie liczy dla takich maleństw..... moze sie uda jeszcze polezec.... oby jak najdłuzej...

cos sie wczoraj naprawde działo, bo kumpela w 30tyg tez urodziła... tak nagle dostała skurczy ze nie udało sie powstrzymac porodu..

Ja tez wczoraj na magnezie i no-spie siedziałam...
wiec powiem tak.. pierdziele i nc sie przemeczac dzis nie bede... mam to gdzies....

Też uważam, że wątek z dziećmi należy otworzyć dopiero po pierwszych faktycznych narodzinach:tak:

ja też tak uważam, moze nieprecyzyjnie się wyraziłam:zawstydzona/y: dziecie mi mózg też wyjada:) podobnie było w ciazy z Zosią... :tak:

nigdy nie rodziłam i się nie znam, może to glupie pytanie ale czy jest szansa, że rozwarcie się zmniejszy?

chyba nie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry