Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaczęliśmy oglądać raczej z braku czegokolwiek sensownego w telewizji, zresztą amerykańskie seriale to jednak wysoki poziom i czasami aż w fotel wciska - wolę seriale, niż filmy. Mimo to "True Blood" najnowszy był słaby. Teraz właściwie najmocniej czekam na nowe sezony "Downton Abbey" (rewelacyjny kostiumowy serial o arystokratycznej brytyjskiej rodzinie z początków ubiegłego stulecia), "Fringe", "Supernatural" i "Dextera". Wieczorami nie czytam książek, bo bolą mnie oczy, a jednak taki porządny serial to dobra altenatywa. Na pewno lepsza, niż polskie, poprawne politycznie seriale 
Lorelain, zbieraj, zbierajJa już wróciłam, nadźwigałam się jak głupia i dostałam ochrzan
![]()
Ech, mojemu psu zebrało się na zrobienie nam aromaterapii. Takie bąki sadzi, że zaraz umręWstręciuch cholerny
![]()

z resztą wszystkie moje czworonożne dzieci w avatarku :-)
hehe dziewczynki co do psich bączków...to ja mam jeszcze gorzej- mopsia dubeltówka + biały owczarek szwajcarskiz resztą wszystkie moje czworonożne dzieci w avatarku :-)