ardzesh
Owocny Luty 2009
KAJA - gratulacje! wieści o twoim porodzie rozczuliły mnie, więc szybko przeszukałam resztę wątków, żeby dowiedzieć się więcej
domyślałam się, że będziesz pierwsza, bo przy bliźniakach zazwyczaj tak jest, ale że tak wcześnie - to mnie zaskoczyło! poryczałam się
śliczne maleństwa! i baaardzo się cieszę, że same oddychają. W ogole, to jestem w szoku - miałaś wiele wrażeń: pełne rozwarcie bez twojej wiedzy
lot helikopterem
i poród- jeden sn a drugi cc
to jak nikt inny masz porównanie co lepsze/co gorsze. I jeszcze twój dobry humor po tym wszystkim?! ja przy starszej córce jak wyladowałam w szpitalu ze skurczami w 32 tc to ryczalam i panikowałam
chociaż okazało się, że to fałszywy alarm. A ty dzielnie spiełaś się i jeszcze tryskasz pozytywną energią i świetnym humorem. Oby Ci tak zostało! 3maj się!
dziewczyny - twarnienie brzucha generalnie jest niepokojące... ja przy starszej miałam to cały czas i straszono mnie, że wcześniej urodzę, a przenosiłam ciążę i poród miałam wywoływany oksytocyną
teraz jak mam twardnienia to już tak bardzo się nimi nie przejmuję. Byleby twardnieniom nie towarzyszyły inne dolegliwości.
ja jestem na kilkudniowym L4 bo dopadła mnie jakaś grypopodobna choroba. leżę w łóżku i kwiczę...
to jak nikt inny masz porównanie co lepsze/co gorsze. I jeszcze twój dobry humor po tym wszystkim?! ja przy starszej córce jak wyladowałam w szpitalu ze skurczami w 32 tc to ryczalam i panikowałam
chociaż okazało się, że to fałszywy alarm. A ty dzielnie spiełaś się i jeszcze tryskasz pozytywną energią i świetnym humorem. Oby Ci tak zostało! 3maj się! dziewczyny - twarnienie brzucha generalnie jest niepokojące... ja przy starszej miałam to cały czas i straszono mnie, że wcześniej urodzę, a przenosiłam ciążę i poród miałam wywoływany oksytocyną
ja jestem na kilkudniowym L4 bo dopadła mnie jakaś grypopodobna choroba. leżę w łóżku i kwiczę...
poszłam na tą cholerna krzywą cukrzycową i co? kurde jajco, bo se wymyślili, że od lutego przychodnia w soboty będzie nieczynna
z moją córcią na neonatologi leżał chłopczyk urodzony w 21(lub 23 teraz już nie pamietam) tygodniu.
Gwiazda i tyle.