dziękuje Wam kochane za Wasze opinie. 
będzie mi cięzko ,ale może małymi krokami mi się uda.
Zapo chętnie bym Ci pomogała w sprzątaniu.
Ale będziesz mieć pięknie w domku, zazdroszczę. lubię takie nowiutkie rzeczy do domu.
Kartagina trzymamkciuki za środę.!

będzie mi cięzko ,ale może małymi krokami mi się uda.
Zapo chętnie bym Ci pomogała w sprzątaniu.
Ale będziesz mieć pięknie w domku, zazdroszczę. lubię takie nowiutkie rzeczy do domu.
Kartagina trzymamkciuki za środę.!

Jakoś nie umiem sobie wyobrazić siebie w takim niedołężnym stanie jak teraz  i jeszcze z kablami...
 Jakoś nie umiem sobie wyobrazić siebie w takim niedołężnym stanie jak teraz  i jeszcze z kablami... jeździ sama na kolonie,w zeszłym roku między jedną a drugą kolonią nawet do domu nie wróciła bo terminy się nakładały,więc organizatorzy sami ją przewozili.nigdy też pierwsza do niej nie dzwonie jak jest na kolonii i nie daj jej telefonu,jak bardzo tęskni to wychowawca do mnie dzwoni i dopiero ja oddzwaniam
 jeździ sama na kolonie,w zeszłym roku między jedną a drugą kolonią nawet do domu nie wróciła bo terminy się nakładały,więc organizatorzy sami ją przewozili.nigdy też pierwsza do niej nie dzwonie jak jest na kolonii i nie daj jej telefonu,jak bardzo tęskni to wychowawca do mnie dzwoni i dopiero ja oddzwaniam

to już się więcej nie powtórzy
 to już się więcej nie powtórzy 
 najgorzej to się w tym umyć.... aha a holter ciśnieniowy to już w ogole masakra... co 30 min mierzy Ci się cisnienie i jak tylko usłyszysz/poczujesz że zaczyna pompować to trzeba stanąć/usiąść nieruchomo i czekać aż skończy ....
 najgorzej to się w tym umyć.... aha a holter ciśnieniowy to już w ogole masakra... co 30 min mierzy Ci się cisnienie i jak tylko usłyszysz/poczujesz że zaczyna pompować to trzeba stanąć/usiąść nieruchomo i czekać aż skończy ....