Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale w razie wscieklizny rodzacej wychodza.Poza tym slyszalam,ze to wcale nie takie zle bo oni sa tak niedoswiadczeni,ze staja na glowie zeby pomoc i ulzyc w cierpieniu rodzacej...I pozniej po porodzie tez duzo mlodziutkich dziewczyn opiekuje sie pacjentkami.A im ponoc naprawde sie chce i sa pomocne.Jest jeszcze Dyrekcyjna ale tam ponoc tylko w przypadku trudnych porodow i roznych problemow.Ponoc traktuja pacjentki bardzo przedmiotowo.Ale jesli chodzi Dyrekcyjna wiem najmniej.Wiem,ze kolezanka tam rodzila na poczatku 7m-ca synka,ktory juz i tak byl za malutki jak na wiek ciazy.Dawali mu 25%szans na przezycie ale udalo im sie go uratowac.I jest teraz bardzo ruchliwym,swiatnym chlopakiem-juz uczniem
Tyle o wroclawskich szpitalach sprzed 5 lat.Jakbym miala tam rodzic jeszcze raz to chyba w Olawie :-) Tam,nawiasem mowiac,"dobrowolna cegielka na szpital" tez byla obowiazkowa przed porodem rodzinnym....
Ma racje bo ja mu sie dzisiaj przez rece przelewalam doslownie.Caly swiat mi wirowal jak na karuzeli,nogi jak z waty i oczywiscie moj ptak-przewodnik nie opuszczal mnie az do 18:00
A jak sie probowalam ruszyc-4 razy po mieszkaniu,zmywara,troche szmat poskladac to od razu brzuszek twardy i znow ten cholerrrrny "odpoczynek"...Doktorek caly czas straszy szpitalem.Ja juz nawet moge plackiem lezec byle w domu 

ALG wiesz co, ja mam też szpital na tej swojej wsi, ale zdecydowanie pojadę te 40 km do Poznania. Sprzęt może i dobry mają, nawet zakupili jakieś super hiper coś tam nowoczesne. Tyle, że jest masę spraw wytoczonych o niedopatrzenia lekarzy i położnych. Dzieci martwe lub z niedotlenieniem. No koszmar po prostu.
Nie mam ochoty ryzykować.
bo rodzila tydzien po terminie (rodzila przed grudniowymi Swietami). A po porodzie miala podobno taka opiekę że szok! Polozne przychodzily z pytaniami jak sie czuje, czy cos nie pomoc, czy cos wyjasnic o karmieniu piersia... i nie miala nikogo oplaconego a jej lekarz nie pracuje w tym szpitalu ...