Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie wiem od kiedy,zawsze się ją po grzbiecie głaszcze,we wrześni miała wszystkie badania i prześwietlenia,poszło sporo kasy,a tu znowu coś...dopiero w sobotę do weterynarza pójdzie,bo muszę załatwić obstawę dla lekarza co by go żywcem nie połknęła:-(
szczerze to pierwszy raz sie spotkałam z czymś takim,chyba że od jesieni by był ale czy to możliwe
ale ostatni miesiąc był dość ciężki i stresujący dla mnie...
... Kolejna wizyta 19 marca i moja gin powiedziała, że jak wytrzymam do tego czasu to będzie spała spokojnie... ale powiedziała, że mam być przygotowana na wcześniejszy poród, bo sama nie wiem co będzie jak ściągnie pessar to mogę w sumie zacząć od razu rodzić, lub za kilka lub kilkanaście dni... Tak więc teraz zajmuję się ostatnimi zakupami.... za tydzień zacznę prać ubranka... no i czekam na synusia... ale mam nadzieję, że chociaż do 36 tyg wytrzymam... 
noirel kleszcz o tej porze rokuszczerze to pierwszy raz sie spotkałam z czymś takim,chyba że od jesieni by był ale czy to możliwe
![]()
I musisz się oszczędzać!!!!!