reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

noirel podziwiam Cię ,że tolerujesz takie żarty. ja zapewne obraziłabym się na anem na mojego jak bym mi takie coś powiedział.
a z kadrowymi, Zusami i innymi instytucjami to lepiej nie będę się wypowiadać bo tu "brzydko " mówić nie mozna.

reklama
Dzień dobry!
Ja dzisiaj pospałam :-D Dopiero po śniadanku jestem!
Noirel - nie denerwuj się, w Twoim stanie to nie wskazane! A męża masz z poczuciem humoru :szok:

Mimo mojego ogromnego brzucha, nie zdarzyło mi się żeby ktokolwiek przepuścił mnie w kolejce - ludzie myślą tylko o sobie i nie zmieniam zdania w tym temacie:no:

Z rana (?) mówię "dobry"! Doczytałam biegusiem książkę i zabieram się za recenzję, bo dziś premiera, a jeszcze pół słowa nie napisałam :sorry2:

Ciągle męczy mnie zaparcie, noż do jasnej cholery! Już nie tak koszmarne, jak w ubiegłym tygodniu, ale piję od poniedziałkowego wieczoru Lactulosum i jakoś tak średnio mi pomaga... Jakie dawki łykacie, o ile łykacie?

Witam Was i ja. ;-)
Pogoda piekna,przyroda budzi sie do zycia...Przebisniegi juz niestety zostaja wspomnieniem.Teaz jest atak krokusow!Nad rzeka niesmialo pokazuja sie stokrotki.Spacer z dziewczynami(cora+sunia) jest teraz obowiazkowym punktem programu.Jak sie wybiegaja i wyszaleja razem to pozniej jest spokojniej w naszym malym domu wariatow :-D

Noirel a tego oswiadczenia nie mozesz napisac i zeskanowac?A oryginalu wyslac pocztam?Nasza kadrowa szla na takie numery(tak,tak-zdazylysmy sie zaprzyjaznic...zawsze mialam cos do zalatwienia).Moze warto sprobowac?
A R niech zadba o wyszukana,zdrowa diete,masaz,muzyke i relaks ukochanej.Bo dopieszczona i zrelaksowana zawsze bedzie wygladac pieknie i promiennie!Ot co :-)

Bezinteresowna zyczliwosc ludzka nie zna granic.Ja mlodo wygladam(w pracy-lat 29- mialam pielgrzymki:bo ja slyszalem ze ty JUZ masz dziecko :szok:) i w pierwszej ciazy ustepowali mi miejsca ale wlasciwie tylko studenci.I to przewaznie chlopcy.Natomiast sporo starszych osob takimi perelkami wyskakiwali za plecami jak:"Puscila sie gowniara gdzies na dyskotece to niech teraz stoi!" albo "Mloda mysli ze jak zaciazyla to jej sie wszystko nalezy!Myslala dupa a nie glowa to niech sie teraz pomeczy" :-) Kultura pelna geba.Ja nie z tych awanturujacych sie ale z czulym usmiechem wysiadajac przewaznie zyczylam wszystkiego dobrego i duuuzo zdrowia.To dzialalo chyba skuteczniej niz jakbym im napyskowala.Wyraz twarzy-bezcenny.Oczywiscie sytuacji bylo wiecej,pozniej jak z wozkiem jezdzilam tez sie zdazaly.Pamietam,ze kiedys jechalam z sasiadka i ona az pobladla ze zlosci z powodu komentarzy.Ale przytoczylam te najbardziej hardcore'owe,ktore najlepiej zapadly w pamiec.Ale jakims dziwnym trafem jak z mezem jezdzilam to juz nikt nic nie mowil...

Mdła właśnie to w tym wszystkim jest najgorsze że my mamy swój wewnętrzny system skanowania,tzw.desk i mamy wymóg żeby każdy papier najpierw wysyłać deskiem żeby od razu był na miejscu bo oryginały idą raz w tygodniu.i kadrowa dostała tydzień temu desk z moim zwolnieniem!!! ale te nasze kadrowe zawsze są jakieś takie niedorobione:angry:

Ja wspominam z usmiechem :-) Wtedy tez po mnie splywalo.Zwlaszcza,ze czulam sie dobrze i swoje ustepowanie miejsc mogli sobie w buty wlozyc...

Mdła respekt :D ja bym musiała chyba z ryjem wjechać, ja jestem ogólnie osobą społeczną (nienawidzę ludzi) więc nie darowałabym takich uwag. Zresztą o tym wiedzą osoby które mnie spytały czy 'wpadłam' :wściekła/y:

Przyszła paczka z ubrankami dla Lary, aaaa wyżygam tęcze zaraz są takie śliczne <3

Te z zaparciami moge obcielic swoim nieustajacym ostatnio rozwolnieniem;-)..
Witam sie i z osimnastym kubkiem kawy. Wyszlo slonce i inaczej czlowiek mysli. Nawet kable i aparatury mniej przerazaja;-).. NOIREL, jakbym mojego palnela za takie zarty to by lecial dalej niz widzi:-D..

Ostatnia edycja:
reklama
noirel nie wiem jak to jest ,ale u mnie w firmach zawsze kadrowe są niedorobione :szok:
Kaja u nas też sloneczko, ale tylko do jutra. :sorry2:
w weekend pdobno znów śnieg.

Do góry