Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dopiero po śniadanku jestem!

) i w pierwszej ciazy ustepowali mi miejsca ale wlasciwie tylko studenci.I to przewaznie chlopcy.Natomiast sporo starszych osob takimi perelkami wyskakiwali za plecami jak:"Puscila sie gowniara gdzies na dyskotece to niech teraz stoi!" albo "Mloda mysli ze jak zaciazyla to jej sie wszystko nalezy!Myslala dupa a nie glowa to niech sie teraz pomeczy" :-) Kultura pelna geba.Ja nie z tych awanturujacych sie ale z czulym usmiechem wysiadajac przewaznie zyczylam wszystkiego dobrego i duuuzo zdrowia.To dzialalo chyba skuteczniej niz jakbym im napyskowala.Wyraz twarzy-bezcenny.Oczywiscie sytuacji bylo wiecej,pozniej jak z wozkiem jezdzilam tez sie zdazaly.Pamietam,ze kiedys jechalam z sasiadka i ona az pobladla ze zlosci z powodu komentarzy.Ale przytoczylam te najbardziej hardcore'owe,ktore najlepiej zapadly w pamiec.Ale jakims dziwnym trafem jak z mezem jezdzilam to juz nikt nic nie mowil...
Ale faktycznie niektórzy ludzie szczególnie ci starsi nie maja za grosz szacunku do innych:-(

..