Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Może coś miętowego, cukierek, guma, herbatka. Mnie na zgagę nic nie pomaga.
No jestem. Musiałam w domu ogarnąć.
No jestem. Musiałam w domu ogarnąć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
masakra jak ból pleców mam ;///
dziś w pracy nie było lekko wczoraj inwentaryzacja była dziś syf w sklepie jak diabli i mało staffu bo nam godziny obcięli Larcia natomiast bawiła się w 'palnij pęcherz' i co 3 min latałam do klopa żeby wycisnąć z siebie 3 kropelki. Jakaś babka powiedziała że chyba na dniach rodzę, więc a na to że jeszcze mam 10 tygodni, na co skomentowała że bliźniaki i tak się rodzą przed terminem O__O Teraz już każdy klient mi zgaduje na temat brzucha już mi się nudzi im odpowiadać i dziękować.
Masakra fizycznie nie wyrabiam już z robotą byle do 16tego.
ja tam w to nie wierzę ale zgagi więcej mieć nie chcę!
zapytałam mamę, czy są jakieś pozytywne przesądy, że właśnie coś można, by było lepiej i szczęśliwiej, a nie tylko to straszenie zakazami, ale nie potrafiła mi odpowiedzieć; dochodzę do wniosku, że ci, co wymyślają te złote myśli, lubią się po prostu dręczyć ;P