nic nie piszcie o spacerach bo mnie w tym łóżku rozniesie i wystrzelę w sufit!!!!:-(
przeżywam ostatnio długotrwały głęboki szok że mój M taki miły chodzi, mniej się denerwuje o pierdy, cierpliwie słucha wszystkiego co mam do powiedzenia, aż i ja spokojniejsza jestem:-) spodziewałam się czegoś innego bo przecież od 20:00 do 12:00 pomieszkuje z nami mama

obydwojgu nam ciężko znaleźć często jakąś rzecz, bo mama ma niespotykaną zdolność wprowadzania subiektywnych zmian nie pytając nas o zdanie ale trwamy w postawie "jeszcze trochę- damy radę", tym bardziej, że to duża pomoc!
kosmetyki do wyprawki zamówiłam w aptece DOZ online, korzystałyście? super sprawa i 0zl za przesyłkę!!, jeszcze znajdę chusteczki i pampery na allegro i git- wszystko!!!
Aisha te pomiary często się mylą nawet o kilka tyg, o kilkaset gram..
nanu uważaj na siebie w tych tramwajach! kierowca kalosz!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak już zrobisz prawko to będziesz sama pomykać i żadne opóźnienia tramwajami nie będą cię ruszać!!
noirel niestety ludzie nie są świadomi zagrożeń dla kobiet w ciąży. czasem mi się wydaje że młodzi są bardziej skłonni pomóc czy zwolnić miejsce niż ci starsi...
coś wczoraj pisałam że zgagę mam rzadko... no to mam dziś. zamiast na czczo wypiłam cytrynę z wodą trochę później i się doigrałam!!!