Elajar ja bym temu panu powiedziała, że starość to też nie choroba tylko stan fizjologiczny ;-)
Dokładnie!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaja gratki!!!! i &&&&&& na dalsze dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Elajar ja bym temu panu powiedziała, że starość to też nie choroba tylko stan fizjologiczny ;-)
mistrz!!Elajar ja bym temu panu powiedziała, że starość to też nie choroba tylko stan fizjologiczny ;-)
ja z córką wynajmowałam mieszkanie gdzie był grzyb...miała astmę,alergie i ciągle zapalenie krtani,lekarz jak przyszedł do nas powiedział że albo się wyprowadzimy albo mała nigdy z tego nie wyjdzie,bo blok jest od fundamentów cały zagrzybiały,co czuć jak się tylko na klatkę wejdzie! mieliśmy wyjście i się wyprowadziliśmy,córka przestała chorować!!! grzyb to coś strasznego i nawet jak sąsiad ma to Wy to wdychacie niestety:-(
mój Kacper zawsze szalał jak z ADHD a od wczoraj jest bardzo spokojny,rusza się ale mało i delikatnie...zaczynam panikować,ale może to normalne?może ma już mało miejsca na takie fikołki jak lubi?