reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
(Nadal nie ma siły i tylko sobie mruga oczami, gapiąc się bezmyślnie w "Gwiazdy Lombardu" na History)

Ja e wszystkie serie też oglądam. I o kosmitach z kosmosu i o wojnach magazynowych i o pogrzebach :-D

Ech, a kto mnie poprawi nastrój? Dzisiaj irytuje mnie nawet moje własne dziecko :baffled: :-(

Do tego stanu musisz się przyzwyczaić ;-)

George ja myślę, że to żółwia ci daleko, masz na bank dłuższe kończyny ;-) (jeśli nie to dawaj fotkę - musze zobaczyć)

Kora szalejecie remontowo widzę.

citrus, po prostu się obśmiałam na maxa z hipcia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
nawet przypomniałam sobie że na brzuchu chyba są jakieś mięśnie hihihiihihhhhhhhohohohohohoheehehehehe

kasienka, koleś aerobikowy też daje czadu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja śmiałam się bardziej jak cytryna powiedziała że też tak potrafi!!!:-) chciałabym to zobaczyć:-)hipciowi listki rozwiewało a wam co fruwa po pokoju jak bąkala zapuścisz?

a znacie to?:
- puszczam bąka- niech się błąka
- puszczam drugiego niech szuka jego!!:-D

ja chcę więcej filmików bo mi się aż humor poprawił!!!!!!!!!!!!

tylkochwilka dzięki za słowa podziwu!! niedługo minie pół roku jak tak leżę! a dobre słowo zawsze dodaje otuchy i chce się leżeć dalej!:tak:

12241_419481508122959_1309959339_n.jpg
A wogole zapomnialam wam powiedziec;D Wczoraj chcialam poszturchac mojego synka zeby troche tacie w brzuszku pofikal i natknelam sie na jego raczke;D Normalnie poczulam ja przez brzuch;)))

Załączniki

• 12241_419481508122959_1309959339_n.jpg
    12241_419481508122959_1309959339_n.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
reklama
Kasieńka super, ale że odróżniłaś :)
a z filmik rewelacja :) haha
Kartagina toś mnie zasmucilaś co do seksu, 6 tygodni :szok: tak będzie wyglądała mina mojego mężczyzny jak mu dziś powiem. Wychodzi na to, że zostało nam niewiele czasu :p

Ja dziś poczyniłam trochę zakupów szpitalnych i pomału będę szykowała torbę. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana więc niech sobie leży gotowa. Dziś miałam odpoczywać ale oczywiście nie wyszło i znów padam. Dopiero udało mi się Was doczytać.

Do góry