• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Nia nam kiedyś znikła przesyłka to po telefonie na Pocztę Główną w Wwia się odnalazła (prawie po miesiącu!!!)

Nanu jakie dobre... a ja wysłałam M z dzieciakami do teściów bo powiedziałam że chcę trochę odpocząć. jeszcze ich nie ma, i jedzenia też nie ma.... przywiozą jakiś obiadzik!:tak:

Noirel mnie tak wczoraj bolało że nie byłam w stanie nic zrobić... zdrówka!!:happy2:

Moja psycha trochę się uspokoiła i zaczynam wierzyć że wytrzymam do 34:-)

reklama
Nanu ależ pyszności, aż ślinka cieknie :)
Kartagina pewnie że wytrzymasz, trzymamy kciuki. Przecież to tylko 2 tygodnie, zleci nie wiadomo kiedy
A na dworze faktycznie słonko świeci ale jest mroźno i bardzo wieje, no a ponoć jutro po poludniu i we wtorek ma padać i śnieg i deszcz, ale to chyba ostatnie dni zimy.

Ja czekam na męża, a szarlotka w piekarniku się piecze :)

Nia.. jesli wysłała w zwykłej kopercie listem poleconym to powinna miec numer nadania, a jeśli wyslała jako zwykły list to potrafi iść około 3 tyg :) moje kartki świąteczne kiedyś doszły nawet po 4 tyg z Polski do Niemiec :)

Dziewczyny melduje tylko,ze zyje i mam sie...niezle.Choroba nas dopadla taka,ze szok.Ponad 40°C goraczki i musielismy sie wyniesc do mojej mamy bo nikt nie byl w stanie zajac sie soba a co dopiero zwierzami i dzieckiem :szok: Jakos to przetrwalismy chociaz ja bylam w ostrej panice...2 dni temu mialam bolesne skurcze ale wzielam no-spe,kapiel,poszlam spac i przeszlo.Jutro sie odezwe bo dzisiaj dopiero do domu zjechalismy.10 dni wycietych z zyciorysu.Jakas masakryczna masakra...
Ale ciesze sie,ze znow "jestesmy razem" i mam nadzieje przejzec co sie dzialo.Nadrobic :dry: nie sadze...

Cala ta sytuacja zaowocowala spakowana torba...

Wróciłam i jestem wykończona.

Nanu naszykowałaś faktycznie jak dla wojska, a wygląda smakowicie.
Kartagina za 3 dni skończysz 32 tc, a to już będzie ten bezpieczniejszy dla dzidziusia czas. Dasz radę!!!
Mdła współczuję choroby!

Witajcie dziewczyny!
Doczytałam Was ufffffffffff :-D
W piątek byliśmy na zajęciach w szkole rodzenia - były zajęcia z fizykoterapeutą i pediatrą. Dowiedzieliśmy się fajnych rzeczy i mogliśmy zadać milion pytań. Ale nie było położnej, także Wiikki nie zapytałam o ten zakaz depilacji 14 dni przed porodem. Zapytam na kolejnych zajęciach.

Weekend był bardzo spokojny - spacer, obiadki, zakupy, drzemki, .... :tak: Akumulatory naładowane ;-)

a propo poczty. 2 lata temu jakoś miesiąc przed Bożym Narodzeniem wysłałam do brata do Irlandii prezent (papierosy), gdy nie doszły myślałam że po prostu miały pecha i trafiły na kontrolę więc byłam pewna że wagon przepadł aż tu w maju nieoczekiwanie paczka dotarła, a Grześ miał prezent na urodziny :-)

reklama
heloł...

no ia kurde leze sobie, bo mnie brzych jak na @ pobolewa. łyknęłam no-spe i magnez.... grrr... a wszystko przez jednego dupka dzisiaj, wkurzył mnie taki jeden i tak mnietrzyma wnerw.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry