Mdła
Fanka BB :)
Wlasnie mialam do Was pisac moje spostrzezenia.Wiadomo,ze w chorobie lezalam bo na nogach nie mialam sily stac
Ale i tak zaszly w moim ciele znaczace zmiany!To znaczy brzuszek sie baaardzo obnizyl.Jak dostalam tych bolesnych skurczy(przysiegam,ze pierwszy raz w tej ciazy myslalam,ze urodze wczesniaka!Ten szczegolny rodzaj bolu jest nie do podrobienia.WIEM,ze to nie byly BH!)to od tamtej pory jak za dlugo posmigam wyraznie czuje glowke dziecka...no wlasnie-taki kanal!Do begu,gotowi,start...
Wizyta w piatek.Ja nie naleze do panikarzy ale oszczedzam sie juz w ramach zdrowego rozsadku.11.04. to najwczesniejszy przewidywany przeze mnie termin-ciaza bedzie donoszona dokladnie tego dnia
No i odczuwam te cholerne bole w pachwinach.Az chodzic czasem nie mozna...
Czy ktores juz tez tak maja?Zwlaszcza te z poczatku maja?Ja sie zaczelam cykac....
Ale i tak zaszly w moim ciele znaczace zmiany!To znaczy brzuszek sie baaardzo obnizyl.Jak dostalam tych bolesnych skurczy(przysiegam,ze pierwszy raz w tej ciazy myslalam,ze urodze wczesniaka!Ten szczegolny rodzaj bolu jest nie do podrobienia.WIEM,ze to nie byly BH!)to od tamtej pory jak za dlugo posmigam wyraznie czuje glowke dziecka...no wlasnie-taki kanal!Do begu,gotowi,start...
Wizyta w piatek.Ja nie naleze do panikarzy ale oszczedzam sie juz w ramach zdrowego rozsadku.11.04. to najwczesniejszy przewidywany przeze mnie termin-ciaza bedzie donoszona dokladnie tego dnia
No i odczuwam te cholerne bole w pachwinach.Az chodzic czasem nie mozna...Czy ktores juz tez tak maja?Zwlaszcza te z poczatku maja?Ja sie zaczelam cykac....

...za wcześnie...trochę dziwi mnie fakt że do okulisty mogę zapisać się z dnia na dzień a do ginekologa nie ma wolnej wizyty przez najbliższe dwa tygodnie...lux med mnie rozwala...