PolaTola
Fanka BB :)
Dziewczyny - ja też mam coś z oczami. Jak budzę się rano to jakbym miała mgłę w oczach. A wieczorem strasznie łzawią.
Poza tym jestem wściekła!!!!!
Wyszykowałam się do wyjścia z domu - do kosmetyczki - już w kurtce zaczynam szukać kluczyków od auta i.... nie ma, wcięło! Dzwonię do A. i oczywiście ma je przy sobie!!!!!!!!
W pracy. 40 km od domu!!! No i wizytę musiałam przełożyć. Na szczęście znalazło się 1 miejsce na jutro.
Wczoraj kupiłam stanik do karmienia w H&M - wzięłam rozmiar większy i nie przymierzyłam go nawet. W domu zakładam i.... idealny, ale na teraz! Chyba kupię sobie jeszcze 1 ale rozmiar większy. Jak myślicie?
Poza tym jestem wściekła!!!!!
Wyszykowałam się do wyjścia z domu - do kosmetyczki - już w kurtce zaczynam szukać kluczyków od auta i.... nie ma, wcięło! Dzwonię do A. i oczywiście ma je przy sobie!!!!!!!!
W pracy. 40 km od domu!!! No i wizytę musiałam przełożyć. Na szczęście znalazło się 1 miejsce na jutro. Wczoraj kupiłam stanik do karmienia w H&M - wzięłam rozmiar większy i nie przymierzyłam go nawet. W domu zakładam i.... idealny, ale na teraz! Chyba kupię sobie jeszcze 1 ale rozmiar większy. Jak myślicie?

najgorsze jest to że wydają mi się być puste,niby ciężkie ale nie są nabrzmiałe i już mam stres czy będę mieć pokarm,bo jak je naciskam to nic mi nie leci:-(
a po drugie to ja uwielbiam jeść na takich przyjęciach.mam komunie 5 i 19 maja i tak myślę że albo muszę nadal być z brzuchem albo Kacper musi mieć te 14 dni...oczywiście i tak nie da się przewidzieć bo to tyle czynników się składa na taką decyzje że wszystko na ostatnią chwilę,raz jak ja się będę czuła ,czy znajdę jakąś sukienkę,czy mały jak się urodzi będzie zdrowy,grzeczny,no i jaka będzie pogoda...ale jestem dobrej myśli że dam radę