Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

W tej chwili mam 85-90 C i nie wiem jaki rozmiar mam kupic tych do karmienia...
Nie dosc, ze wybujane, to jeszcze slimaczym tempemWitam się jako słomiana wdowa:-(
Teraz będę miała mężulka tylko na weekendy....muszę się przyzwyczaić.
Laski da się jakoś zapanować nad hormonami? Od wczoraj wyję non stop....co mąż napisze eska becze, Majka powie, że tęskni -becze i nie huhu nie potrafię nad tym zapanować.
Dzisiaj miała wycieczkę do Gdyni, zwiedzali prom Stena Line, od tygodnia o niczym innym nie mówiła, a dziś....powiedziała, że woli żeby tatuś wrócił niż jechać na wycieczkęrozczula mnie na maxa i wtedy to juz razem beczymy;-)
W sobotę latałam jak skowronek, miałam mnóstwo siły, a dziś czuję się wyrzuta jak kapeć... zaraz powinnam wyjść po młoda do szkoły, a leżę na łóżku jak flakna 16.50 mam gina i taki kawał drogi do niego.... Boziu jakiego mam lenia
![]()
ten się przestraszył i pytał co się stało hahaha. Sama nie wiedziałam, dlaczego tak zareagowałam 

dzięki wikkiihej dziewczyny,
przepraszam, że tak z innej beczki ale orientujecie się co należy i jak zrobić, aby otrzymać becikowe?
Nanu komoda śliczna![]()
Dobrze że chociaż macierzyński wydłużą (choć nie wiem czy skorzystam - może ew. z miesiąc lub dwa)