reklama

Maj 2013 :):)

Ja nie bede na komunii wlasnego chrzesniaka!Skandal!Ale jechac do Polski zeby urodzic?Czy z 2-tygodniowym dzidziolem 1000km?Niestety nie da rady...Ja w to w kazdym razie nie wchodze.

Ja pisalam wlasnie orientacyjnie tylko jak objawy u innych majowek.Nakrecona nie jestem :-D

reklama
Wiecie jak u mnie SYPIE SNIEG ?!:no:
Cholera jasna no ilez mozna;/ Cieplo mialo byc!!!!!

Nanu - tez mam przepis na pyszna prosta szarlotke;) Ale wrzucalam juz w smakowitosciach;)

Ostatnia edycja:
sorrki dziewczyny ale jakbym miała dochody które eliminują mnie z ulgi i becikowego to specjalne bym nie narzekała, lepiej mieć na co dzień więcej kasy niż raz okazjonalnie dostać tysiaka, tak naprawdę na wyprawkę to nawet za mało nie mówiąc o późniejszych kosztach, i przynajmniej tu jest jakiś w miarę sensowny próg dochodu, bo jak widzę 500 zł na osobę co by dostać jakiś zasiłek rodzinny czy coś to się zastanawiam a czego żyją i jak ludzie którzy takowy mają

reklama
dziewczyny u mnie tez snieg i w tym tygodniu ma sie to nie zmienic...

Zapominajka- nie strasz tym kombinezonem :) choc patrzac na Twoje tygodnie skonczone i prognoze pogody to niezbyt optymistycznie to wyglada, ale moze...

Mdla- ja taka droge tez bym nie jechala z takim malenstwem, my dopiero w sierpniu po pierwszych szczepieniach do pl sie wybieramy

nanulika- fajna komoda

co do biustonioszy ja kupilam numer wiekszy jak nosze teraz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry