reklama

Maj 2013 :):)

tak jak Kartagina mówi,na naszym etapie przy dzisiejszej medycynie to już żadne wcześniaki,a jak miało by być źle to i w 38 będzie,więc bądźmy dobrej myśli i się niepotrzebnie nie stresujmy!!!

mnie od kilku dni boli ząb,albo dziąsło,jak zasysam powietrze to czuję krew i nie smak,po świętach lecę do dentysty:no: no i okulistę muszę jeszcze zahaczyć

reklama
Ja myślę, że większość z nas ma już najtrudniejszy etap za sobą. Dzieciaczki już są spore i to jest najważniejsze.
Kartagina a wiesz, że kilka sekund przed przeczytaniem twojego posta pomyślałam o naleśnikach :-D ech.

Ja sikam co minutę. Nie wiem co się dzieje. Już od samego chodzenia do toalety jestem zmęczona...

Ja bym wpierdzieliła racuchy z jabłkami, ale jak zjem taką smażeninę o tej porze, to będę cierpieć... :sorry:

Zapominajka, z tym sikaniem to miałam ze trzy tygodnie temu... latałam co chwilę. Teraz jakoś się uspokoiło i mam nadzieję, że oznacza to, że mały jest w miarę wysoko...

hej laseczki :)
noelle wciąż w szpitalu?
kurka, ja czasem też mam tyle skurczy, że zaczynam liczyć czas pomiędzy nimi... w pracy jak mnie chwycił i troszkę pod nosem stękałam, to kolega z przerażeniem kazał mi się do domu wynosić, na co zareagowałam lekkim oburzeniem, że w domu będę sama, a w pracy to przynajmniej jego zaciągnę na porodówkę ;) Ale na razie nie panikuję, bo w poprzedniej też miałam pełno skurczy (ja je nazywam skurczybykami) a w końcu urodziłam po terminie.... :P
wyliczam dni do wizyty u gina i L4. Jeszcze mi zostało 8 pracowniczych dni :)))) i będzie BIBA (czytaj: wicie gniazda - wielkie sprzątanie, pranie ciuszków, kupowanie rzeczy do szpitala i składanie łóżeczka...)

Sembo wystarczy 34! dziecko jest w stanie samo oddychać, oczy, uszy, narządy wew rozwinięte, pediatrzy też nie czepiają się takich wcześniaków. bo wiesz jak coś ma być nie tak to i w 38 może. 36 to już właściwie jak termin.

jak dobrze to słyszeć, bo ten 34tc to w sumie nie tak odległy dla mnie czas:happy: a ja jednak trochę się martwię, bo chyba jestem jedną z nielicznych leżących, która nie dostała sterydów na rozwój płucek:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry