reklama

Maj 2013 :):)

hej kobiety:)

miałam nadrabiać ale znowu mnie "mieszkaniówka" dopadła... musze przed Świętami zakupić sprzęt do kuchni:( oczy już mnie bolą od grzebania w sieci, a na razie zdecydowałam się tylko co do okapu i zmywarki... najwiekszy problem to dopasowanie piekarnika i mikrofali... z płyta też mam problem (indukcyjną) ... no masakra...

widze tak na szybko, ze piszecie o dolegliwosciach, obnizajacych się brzuszkach itp.... no mój jeszcze sie trzyma, ale mam wrazenie ze powolutku sie zacznie obniżać, bo jakby ciut lepiej sie oddycha, a co do sikania to od dawna gonie co pół godziny... wczoraj lekarz mówił, ze są do zeber 2-3 cm miejsca... a, i zapomniałam napisac, ze lekarz wyraził sie, że "główka już ustabilizowana"... odwrócony głową w dół to był już dawno... no i łożysko już lekko zmienione - czyli jest stopień II/III...

no i trzymam kciuki za noelle, mam nadzieję, ze wróci do domu w dwupaku!!!!
dobra lece coś poczytać

reklama
Właśnie wróciliśmy z przedostatniej ,,lekcji" szkoły rodzenia, dziś było o połogu, dla mnie nowicjuszki ciekawy temat. Po zajeciach podeszłam do prowadzącej położnej i zapytałam o te moje bóla podbrzusza jak na okres od 3 dni. Pomacała brzuch i mówi, że mięciutki i to raczej po prostu organizm w tym macica przygotowują się do porodu. Oczywiście w piątek zgłoszę to na wizycie swojej Gin, oczywiście oby się do piątku nic nie rozkręciło. Bo ja też należałam dzisiaj rano do narzekających na brzuch, a tu Noelle w szpitalu.

Mój M. pooglądał trochę meczu, ale się wkurzył i pozwolił mi przełączyć :tak:

Zapominajko, no właśnie... jeszcze kupa rzeczy do zamówienia, załatwienia itd.... a jak zwykle musze robic sama, bo J. sie wykręca jak może "bo potem będziesz narzekać"... fakt, ze niektóre rzeczy on "rozpatruje", ale kuchni i łazienki nie chce.... g..sie na tym zna to i mu sie nie dziwię...

kora, czy ty widzisz co oni wyprawiają na boisku? to nie orły tylko wróbelki!!!

widze, widzę... nie wróbelki, bo wóbelki o własne nogi się nie potykają:-D
ogólnie to ja bardzo dużo sportu oglądam i nawet rozumiem co to spalony;-) (chociaż zdecydowanie wolałam przepisy przed zmianą)... mój J. to mówi, ze ja mogłabym ogladac nawet 5 ligę afgańską:-D

Ostatnia edycja:
Zapominajka pytanie do Ciebie bo Ty też masz nisko brzuszek i siedzi Ci na pęcherzu... Czy też bardzo bardzo Cie boli tak pod główką dziecka? taki nacisk czuje przez 15 sek. że cholernie boli aż świeczki w oczach miałam przed chwila ; ((( okropne uczucie. Jak by zaraz miała wyjść

reklama
Zapominajka pytanie do Ciebie bo Ty też masz nisko brzuszek i siedzi Ci na pęcherzu... Czy też bardzo bardzo Cie boli tak pod główką dziecka? taki nacisk czuje przez 15 sek. że cholernie boli aż świeczki w oczach miałam przed chwila ; ((( okropne uczucie. Jak by zaraz miała wyjść

ja też tak mam, choć brzuszek jeszcze sie trzyma... czasem aż mnie zgina w pół, jak nagle chwyci... mój Tomek niestety chyba fika sobie na pęcherzu i szyjce jak na trampolinie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry