• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
citrus, co się stało?? jaki ból?? gdzie?? oby nie rozwarcie!!!

marciosz,
normalka:-) mi sporadycznie też poleci kropla, dwie, na tym etapie to nic nadzwyczajnego-podobno:tak:

Ostatnia edycja:
Kuźwa, Julka, NIGDZIE mnie nie boli do cholery! :-D Zastanawiam się po prostu, czy mój chłop będzie musiał bić lekarzy, jeśli poród będzie mnie boleć KOSMICZNIE :-D

o matko! to mój mózg takie fale odbiera nie bardzo zrozumiałe chyba...:szok:

eeee, taka panika to zdrowa na jelitka, co by się przeczyściły:-D
jak będzie cię bolało, to ma dwie opcje: albo ucieknie, albo dostanie odpowiednie środki, co by lekarzowi się nie oberwało.. tak sobie wydedukowałam z tym moim mózgiem-niemózgiem:tak:

Ostatnia edycja:
Siara-norma :)Niektore dziewczyny juz pare miesiecy mlekiem plynace :-)

Citrusku jak juz sie zacznie to i tak nie bedzie powrotnej drogi!Nie ma szans zeby sie wycofac niestety.:laugh2: Takze spokojnie.Dacie oboje rade oboje!

a u mnie mleka nie widać ... O_o na dodatek biust wcale tak nie urósł jak się spodziewałam.
jak ja dostaje bólowej paniki to zawsze ide poczytać opinie kobiet na temat epiduralu i spokój powraca ;)
ja dostaje natomiast ataku paniki na temat zdrowia dziecka...

julka - niestety nie, bo lodówka ma już (tylko) 5 lat i gwarancja się skończyła:dry:
Zaszło słońce i wystawiłam jedzenie za okno. Oby zaraz nie zlał go deszcz:sorry:
citrus - ja też panikuję, ale trzeba się jakoś trzymać :tak:

Ja siare mam juz jakis czas, ale tylko wtedy kiedy scisne sutek - samo z siebie nie leci.

I dojrzalam mega rozstepa na (.) - na szczescie od spodu;]

Nie panikowac baby:-D Z dziecmi bedzie wsjo okej a bolec was i tak bedzie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry