cześć!
ja całą noc nie spałam przez tą moją pachwinę! ból okropny! jak wczoraj wsiadałam do auta coś mnie tam zabolało i tak zostało... potem na usg widać było że w prawej pachwinie mała ma głowę, pomyślałam że może dlatego ale w nocy chodziłam i normalnie nogę ciągnęłam po podłodze bo do góry podnieść nie mogłam!!! masakra!!! do tego cała miednica- w kroku- też tak macie? takie ciągnące, nieprzyjemne rwanie...
Sembo pięknie by było jakby te 2 tyg do przodu się udało!!!
Fiołkowa w takie naprawy bym nie wierzyła. Agregat nowy to jak nowa lodówka, chyba bym wolała dołożyć drugie tyle i kupić nową w sklepie
aniaczek dr mi powiedział że waga się nie liczy bo nie jest adekwatna do rozwoju narządów ale nasza waga wskazuje na jakis prawie 35 tydzień
Hehe
Citrusku to ty już wychodź z domu żebyś do maja doszła, a whisky też mam to przygotowana będę

Citrus zdolna jestes! ja golenie odpuściłam, pipka mi zarasta na caego!!!ale przynajmniej doktorek zobaczył że faktycznie leżę na całego!!! za 2 tyg poruszę moje włochy! A TOBIE POWODZENIA NA DZIŚ!!! I ŻEBYŚ WRÓCIŁA ZADOWOLONA JAK JA WCZORAJ!
noirel ale to co ty już tak normalnie z łóżka wstajesz i chodzić będziesz???
ALG ty też zaczęłaś 36 a suwak ci nie przeskoczył na 9 m-c? mimo wszystko GRATULACJE!!
Eklerkaa ty nie patrz na usg bo ono wskazuje termin w zależności jak dziecko rośnie!!! najważniejsze jest z miesiączki i w szpitalu też tym się sugerują!!!
ale was dziś też dużo przegląd robi! POWODZENIA!!!!!