• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

dzisiaj mam dzień śpiocha... Byłam dzisiaj w pracy zawieźć zwolnienie i nagadać się nie mogłam z dziewczynami :-D Wracając podjechałam na ryneczek po zakupy na sałatkę i jak dotarłam to padłam i spałam aż A obudził mnie jak wrócił z pracy :szok: Obżarłam się sałatką i sernikiem (mniam) i teraz zalegliśmy przed TV i usypiamy ;-)

Wiikki jak Twoja wizyta u dentysty? Udało się wyleczyć dziąsło?? Mój ząbek naprawiony i wszystko ok - mam pojawić się na kolejną kontrolę za pół roku +/-

Kciuki za jutrzejsze wizyty - trochę Was wizytuje :tak:

Kartagina - super wieści!! Noirel - również super :tak:

reklama
Pola miło, że pytasz :) Niestety dziąsło wciąż "nienaprawione" miałam ponownie jechać wczoraj do dentysty ale już fizycznie nie miałam sił, pomyślałam też że jeśli będzie chcial mi usuwać/ wypalać je to nie najem się porządnie na święta bo będzie bolało, więc umowiłam się zaraz po świętach. Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze :)

dzień dobry....

ja na czuwaniu, bo A. raz ma gorączkę, raz nie ma, więc kontroluję
i jestem tym wykończona....tak się zastanawiam, jak ja dam radę swoją dwójkę obrobić przy takiej kondycji....pół roku leżenia robi swoje niestety :-(

wczoraj wizytowałam - trzymam się :happy:

nadrobię wczorajszy dzień i popiszę

Dziewczyny noc masakra :szok:!!! Budzilam sie ze 40 razy, nie mogłam oddychać, pić mi sie chciało, bolało mnie wszystko, mały rozciągał sie na maksa .... jestem padnięta i chyba muszę iść posapc ze 2 godziny bo nie bede się dozycia nadawać a trzebaby troche chałupę ogranąć na święta, odebrać wyniki badań i kupić tulipanki do wazonu...

Jeśli chodzi o lody... 1L Grycan Malaga został przeze mnie pokonany wczoraj więc jest nas więcej ;-)

Kartagina gratulacje !! Na pewno 2 tygodnie wytrzymasz :tak:

Dzień dobry!
A ja się dzisiaj wysłałam, ale o 7.30 obudziłam się tzn głód mnie obudził :-D Znów mam fazę na konfiturę z malin....

wiki - szkoda że nadal walczysz z tym dziąsłem, ale myślę że dobrą decyzję podjęłaś - takie pyszności na święta by Cię ominęły!!!

ALG - moze w ciągu dnia troszkę noc odeśpisz? Współczuje....

ullana - jakiś wirus dopadł męża - tak myślę - bo skoro gorączka tak się waha to to nie jest normalne. Synek mojej przyjaciółki też tak miał przez 3 tygodnie. Teraz te wirusy i bakterie się mutują i jakieś dziwne te choroby... Mam nadzieję, że w święta mąż będzie na chodzie :tak: Kciuki za to!

Kartagina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trwamy jak najdłużej :-)

Ullana wspołczuję !!!!!

ja wczoraj po moim "maratonie" myślałam że umrę,było mi tak słabo,dostałam mdłości,ciało ociężałe,ledwo do 21 dotrwałam i padłam...a o 4 rano obudziłam się wyspana:crazy: takie leżenie wykańcza podwójnie,niech mi ktoś jeszcze zażartuje że ja to mam dobrze bo leżę i do pracy chodzić nie muszę...utłukę:wściekła/y:

za wizytujące &&&& za wizytujące leżące &&&&& x 2

Hej :)

U nas od rana znów sypie ten cholerny śnieg. No ileż można?:baffled:

A ja czekam na speca od lodówek. Ma być między 9 a 12, mam nadzieję, ze się zaraz zjawi.

Miłego dnia :happy:

reklama
Dzień Dobry

Po raz pierwszy się wyspalam, poszłam spać przed 23 i ani razy w nocy nie wstałam na sikanie ! Szok.... Fajne słoneczko wychodzi i jakoś myślę że dobry dzień będę miała ;)

Mój suwaczek 35 tydzień pokazuje ale fajnie a z drugiej strony przeraża mnie że to już tak blisko... Boję się bardzo porodu najbardziej tego że ja będę sama w domu złapią mnie bóle, a mąż w pracy.

Wczoraj zauważyłam że wtedy co byłam na usg w 32 tyg. Termin porodu przewidywany jest na 8 maj, czy ma to znaczenie? Już mam tyle tych terminów że sama nie wiem kiedy ;/ 28 kwiecień (pierwsze usg 8 tydz.), 4 maj z okresu (nieregularny miałam), 8 maj (trzecie usg 32 tydz.), 12 maj (drugie usg 12 tydz.). Oszaleć można.....

Kartagina - bardzo się cieszę! I spokojnie wytrzymasz te 2 tyg. Dzielnie się trzymasz ;)

ALG - współczuję nocy... Ja tak mam nie raz, w tej ciąży w ogóle nie śpię...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry