• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziękuję, dziękuję!!!!!!

najgorsze że Mała wsadziła mi łepek w ten lejek szyjki, dr mówi że szew i tak powinien wytrzymać ale nie o to chodzi- tak mnie naparza pachwina że do samochodu nie mogłam wsiąść!!!
zarejestrowałam się na za 2 tyg, a pani do mnie- to już końcówka?? a ja że nie, jeszcze 1,5mca to oczy tak wywaliła jakby chciała zajrzeć do środka i się upewnić!!

noirel GRATULACJE!!!!!

kartagina moj mistrzu!!!!!!!:-) Super!!!!czyli sytuacja taka jak dwa tygodnie temu z ta roznica ze Martusia to juz duza babeczka no i starsza o te dwa tygodnie!!!! super super super!!!! Mysle ze te dwa tygodnie spokojnie wytrzymasz:-)

Ja jutro pomidorówkę robię, ale nie ze względu na post - tylko mi tu marudzą chłopaki.

ja też będę robić, ale na jutro i sobotę, żeby oprócz swieconego było jakieś ciepłe danie do jedzenia... a tak po świeceniu będziemy sie obzerać kiełbachami, sałatką i ciastem:)

Właśnie zaliczyłam atak przedporodowej paniki. Jak ja wytrzymam ten cholerny ból?!?! :eek: :szok:

ojtam... miliony przed Tobą, miliony (mam nadzieje) po Tobie;-) wytrzymasz bo nie ma innego wyjscia... najwyżej będziesz sie drzeć, mdlec, wymiotować, wyzywać, kląć, uciakć, błagać o cesarkę, ja wiem co jeszcze.... wszystkie chwyty dozwolone:tak:

marciosz - czkawka maluszka ponoc w brzuszku nie meczy z tego co wiem ale czytalam gdzies ,ze jak dziecko w brzuszku czesto czka to po urodzeniu tez tak bedzie mialo .

oj tak... Zosia tak czkała i po urodzeniu tez tak było... ale dzieki temu nie było kolki - moze ze 2 tygodnie miała:tak: a Tomek nie czka i już mam stresa w drugą stronę - będzie masakra z kolkami pewnie:(

mój tydzień temu ważył 2 kg... dlatego dostałam dla niego odżywki, aby go troszkę podtuczyć...

żeby co??????

Kartagina, no super:)

ja dziewczyny prawie chodzic nie mogę.... co wstane to ten młody tak szaleje, ze nie moge isć... idę wolniej niż 90-letnia staruszka, serio:( byłam dzis w pracy zanieść zwolnienie i myslałam, ze do domu nie wrócę... następne zanosi już J. trudno, będzie sie musiał jakos z pracy na godzinę urwać...

ja ogarnełam dzisiaj kuchnie i pół łazienki, czekam na J. - ma zrobione zakupy, tlyko cuś go wcięło... moze znowu jakis korek na trasie... jeszcze ma poodkurzać dzisiaj mieszkanie i umyc podłogi w kuchni i łazience, wtecy na jutro zostanie tylko umycie kibelka i wanny, bo dzis juz nie mam siły.... moze też jemu zlecę.... chcoiaż nie ma sumienia, bo zanim zje, zanim poodkurza i pomyje to będzie prawie 22... zrobię to jutro wieczór...

co z kają i bliźniakami????

dobra, kładę sie na chwilę, bo jak J. wróci to tzra bedzie 4 litery ruszyć jednak

Kora trudno mi stwierdzić dlaczego :sorry:... ale z tego co moja P. gin mówi mały ma małą hipotrofię... i tyle... ale ja się jakoś nie martwię bo jedne dzieci rodzą się duże, a drugie małe... tak więc mój Franuś raczej będzie z tych małych :-)

Kora, z Kają i bliźniakami super. Masz FB? Jeśli tak, to możesz dołączyć do naszej zamkniętej grupy, tam wszystko jest na bieżąco :tak:
A co to znaczy, że masz nadzieję, że po mnie miliony? Bo się trochę przestraszyłam tej zlepki słownej :sorry:

reklama
Kartagina gratulacje:) zaciskaj kolana i dasz radę. Ja też myślę jak cytryna, że wytrzymasz do terminu :)

fiołkowa ale 450 zł za naprawę lodówki to chyba trochę dużo. Dokładasz drugie tyle i masz nową z gwarancją.

Mój mężowy właśnie pojechał w trasę - i wróci w sobotę rano, a moje panny poleciały spać do koleżanki (sąsiadki) iiiiiiii zostawili mnie samą:-(

A i właśnie wrąbałam litrowe lody GRYCAN Caffe Latte - mmmmmnnnnnnnnnnnniiiiiiiaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry