reklama

Maj 2013 :):)

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Załączniki

• jajka-wielkanocne.jpeg
    jajka-wielkanocne.jpeg
    24,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Witajcie!

Aśka:) dużo zdórwka dla Paulinki! Ja też cos charczę i odkaszluje mi się. Co do tej wizyty to na szczęście mąż zauważył jak złapałam klamkę więc mnie nikt nie widział! Ale śmiechu było dużo :-D

Kartagina dobre z tymi sankami, szok normalnie, ale u nas jest tak samo, biało biało wszędzie biało!

Zapominajka no to coraz bliżej końca jesteś. Trzymam kciuki żebyś święta w domku spędziła.

Dziewczyny ja również życzę zdrowych, spokojnych Świąt, abyście się nie przemęczały i uśmiech na twarzy miały :-D

12.jpg

Załączniki

• 12.jpg
    12.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 29
a mnie tesciowa do szalu doprowadza...teraz w ciazy ta kobieta i jej zagrywki to dla mnie za duzo...mezowi sie tez oberwalo..mam.takie nerwy ze szkoda gadac... wogole mnie te swieta nie ruszaja...jesli o mnie ochodzi..jakbym mogla to bym je olala...

zapo marzec faktycznie brzmi nie ladnie;-) czekajcie z.matylda do kwietnia:-) tak do polowy chociz:-)

ide sobie powarczec na kogos..

Kochane wpadlam na chwile bo my w ferworze zajec pisankowych.Wczoraj robilismy kurczaki z welny :-) Wyszly super!Dzisiaj rzezbie z Mloda pisanki a maz lata po sklepach,sprzata i trzyma sie scisle moich instrukcji ;-) bieeedny....

W dniu Wielkanocyżyczę Wam mocy,
zero zmęczenia,
dużo natchnienia,
serca szczerego,
domu ciepłego.
Niech to będzie czas uroczy,
życzę wszystkim miłej nocy.
Wszystkim najlepszego!Alleluja i trzymajmy sie "w kupie".W niezmiennym skladzie do zobaczenia zaraz po swietach,kochane! I DUUUUZO SLONCA!

Zapominajko mnie tez od kilku dni troche odchodzi czopa.Jest mlecznobialy wiec wcale sie nie martwie.Ja by chciala do 10.04. wytrzymac i tak sie z cora ukladam.Na ile zrozumiala nie przewidze.Ale spakowanie torby w 9 miesiacu jest chyba raczej dobrym pomyslem :-D W marcu rodzic nie bede :no: W ogole w swieta szpitale szerokim lukiem omijac trzeba!

reklama
Mdła jakieś zdjęcia tych dzieł powrzucaj!:-)
a białe to też czop? ja miałam zawsze z krwią i wydawało mi siię TO normalne...
Noelle nie denerwuj się! odpuść!!!
u mnie porządki na całego! padło na M i bardzo się cieszę bo on w swoich działaniach jest taki dokładny:)

ciasssssta mi się chce!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry