reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziewczyny, smacznego jajeczka i mokrego Dyngusa ! a może śnieżnego Dyngusa...:confused:
oby wytrwać do szczęśliwych rozwiązań:-)

wielkanoc.jpg

Załączniki

• wielkanoc.jpg
    wielkanoc.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 37
Noelle powarcz. Może ci minie złość.

Cytryna czasem tak odchodzi po kawałku np. jak się szyjka skraca.
Ja mam kolejny śpiący dzień dzisiaj. Zamulam jak rzadko...

Ja tez śpiaca jakoś jestem.. chciałam sie położyć razem z Michałem bo on już śpi od godziny.. ale ni ciula jakoś nogi mnie krecą i takie dziwne uczucie w nich mam ze nie pozwoliło by mi to zasnąć ;/

zrobiłam sałatke z tuńczykiem;

• 3 jajka
  • puszka tuńczyka
  • 1/2 puszki kukurydzy
  • 200 g żółtego sera
  • 2 średnie cebule
  • 4 łyżki majonezu
  • 2 łyżki musztardy
  • pieprz, chili

układam wszystko warstwami

uwielbiam tą sałatke :)

nie byłam dzisiaj świecić.. trochę się złe z tym czuje.. ale jakoś nie czuje świąt w UK, takie święta to nie święta. Więc będziemy jeść na śniadanie jaja nie poświęcone :P

eklerka- mam podobnie, dla mnie kazde prawdziwe swieta to te w pl, tu wogole jakos tego nie czuje, choc odkad jest synek zawsze cos tam przygotowujemy zeby mial troche radochy :)

noirel- ja tez prawie nic na swieta nie robilam, za rok moze zrobie :) tylko maly jajka malowal... :)

Noelle- nie nerwuj sie, wogole ignoruj jak cie t denerwuje, ja taka taktyke tez przyjelam :) i to chyba jeszcze bardziej boli ;)

aniaczek- dobra jestes jesli chodzi o ta wizyte :) dobrze ze m byl z toba :)

Zapominajka- hmm cos Matylda chyba zime chce zobaczyc... ale czop moze odejsc tez dlugo przed porodem wiec oby sie uspokoilo u ciebie

my rowniez zyczymy Wam wszystkich Wesolych Swiat

Cześć babeczki, nie mam dziś byt wiele czasu ale przynajmniej sernik się piecze, żurek prawie gotowy a święconka już odbyta :)
poza tym nie uwierzycie - spakowałam mnie i córcie do szpitala hahaha zbierałam się do tego chyba z 3 miesiące ale wreszcie się udało ;P
a poza tym Cracovia Kraków została mistrzem hokeja w sezonie 2012/2013 :))

Z tych wszystkich pozytywów życzę wam Wesołych i Bezśnieżnych ;) a także pysznych wypieków, dań itp i oby za rok do naszych stołów zasiadały z nami piękne prawie roczne dzieciątka ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry