Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez śpiaca jakoś jestem.. chciałam sie położyć razem z Michałem bo on już śpi od godziny.. ale ni ciula jakoś nogi mnie krecą i takie dziwne uczucie w nich mam ze nie pozwoliło by mi to zasnąć ;/
zrobiłam sałatke z tuńczykiem;
3 jajka
puszka tuńczyka
1/2 puszki kukurydzy
200 g żółtego sera
2 średnie cebule
4 łyżki majonezu
2 łyżki musztardy
pieprz, chili
układam wszystko warstwami
uwielbiam tą sałatke
nie byłam dzisiaj świecić.. trochę się złe z tym czuje.. ale jakoś nie czuje świąt w UK, takie święta to nie święta. Więc będziemy jeść na śniadanie jaja nie poświęcone
eklerka- mam podobnie, dla mnie kazde prawdziwe swieta to te w pl, tu wogole jakos tego nie czuje, choc odkad jest synek zawsze cos tam przygotowujemy zeby mial troche radochy
noirel- ja tez prawie nic na swieta nie robilam, za rok moze zrobie tylko maly jajka malowal...
Noelle- nie nerwuj sie, wogole ignoruj jak cie t denerwuje, ja taka taktyke tez przyjelam i to chyba jeszcze bardziej boli
aniaczek- dobra jestes jesli chodzi o ta wizyte dobrze ze m byl z toba
Zapominajka- hmm cos Matylda chyba zime chce zobaczyc... ale czop moze odejsc tez dlugo przed porodem wiec oby sie uspokoilo u ciebie
Cześć babeczki, nie mam dziś byt wiele czasu ale przynajmniej sernik się piecze, żurek prawie gotowy a święconka już odbyta
poza tym nie uwierzycie - spakowałam mnie i córcie do szpitala hahaha zbierałam się do tego chyba z 3 miesiące ale wreszcie się udało ;P
a poza tym Cracovia Kraków została mistrzem hokeja w sezonie 2012/2013 )
Z tych wszystkich pozytywów życzę wam Wesołych i Bezśnieżnych a także pysznych wypieków, dań itp i oby za rok do naszych stołów zasiadały z nami piękne prawie roczne dzieciątka
Dobrych Świąt Wam życzymy, W. i ja (mówi: "pozdrów te swoje zołzy ciężarówy" ). Spokojnych chwil spędzonych w rodzinnym gronie, mnóstwa pyszności, no i wytrwania w dwupakach jak najdłużej się da