reklama

Maj 2013 :):)

citrus no proszę jako jedyna :>
Nie wiem czy czytałaś książki ale mi się strasznie podobało jak wiernie oddali motyw sprzedaży nieskalanych, nawet dialogi były wzięte prosto z książki.
Poza tym Mance myślałam że będzie młodszy.
Natalie Dromer wymiata jako niepokalana Margery ;)
Tyrion miał stracić nos!!

reklama
noirel ja też tak mam, że ten brzuch ciągnie mocno jak pochodzę, a siedzenie przy stole jednak daje w kość kręgosłupowi... nie wiem jak to będzie zacząć chodzić po takiej przerwie, pewnie pierwsze co, to jakieś masaże sobie załatwię... jednak chyba wolę żeby najpierw mi wyjęli te moje "bajery" a potem rodzić...

Elajar - trzymaj się dzielnie :tak:

sembo - ja też oglądałam :happy:
To już chyba w poprzednim sezonie było widać, że Tyrion nie stracił nosa.
Dużo jest nieścisłości z książką, np nie wiem czemu Robba Starka wyswatali z tą dziewczyną, a przecież ślub z Jeyne Westerling był bardzo ważny:dry:

Czesc dziewczynki :)jak ja sie zle czuje po tych swietach,wszystko mnie boli,caly czas bym spala zeby tylko jakas choroba mnie nie brala:no:Nie mam na nic sily takze wybaczcie ale nie dam rady nadrobic coscie tam naskrobaly:-(
Ale najwazniejsze mamy kwiecien i juz niedlugo zaczniemy sie pewnie rozpakowywac:tak:

Elajar &&&& zeby wszystko było dobrze.

Dzień dobry dziewczyny! Nie było mnie dłuuuuugo.... Nie doczytam Was oczywiście :szok:Dzisiaj jestem mega niewyspana - mój pies całą noc wymiotował. Na razie dałam jej suchą bułkę i cisza...

W święta babcia A. odeszła niestety więc święta upłynęły w średnim nastroju :no:

Jutro wieczorem mam usg - trzymajcie kciuki!!!

fiołkowa pewnie chodziło o to je Jeyene nagle wyskoczyła w książce jak Filip z konopii i np tacy Amerykanie zadawaliby za wiele pytań a tak to od razu wiadomo skąd Robb wziął żonę. Akurat nie powinno to zaburzyć późniejszego wątku krwawych godów :> Co do Tyriona to myślę że chodziło o efekty specjalne z tym nosem, musieli by za dużo mejkapy mu robić przed każdymi zdjęciami, pewnie poszli na łatwiznę.
Najbardziej mnie jakoś w tym wszystkim razi jak przekręcają rozdziały o Jonie, w sumie mało co serial się trzyma książki i to akurat w kwestiach w których nie widzę sensu 'interwencji' scenarzystów. Np bardzo nie podoba mi się że z Sama robia takiego totalnego niedojde, ciekawe czy w ogóle będzie [SPOILER!] o tym jak zabił white walkera:confused:

reklama
chyba nie nadrobię przerwy świątecznej. Właśnie uwaliłam po raz 3 prawo jazdy :-(
a brzuch boli jakoś tak dziwnie - od wczoraj, chyba zrezygnujemy z seksu bo to po nim mnie zaczęły skurcze łapać, aż się bałam że u teściów urodzę. Chciałam iść dziś do szpitala, ale nie wiem czy mnie nie zlekceważą, w końcu 1 ciąża a ból nie jest bardzo duży więc pewnie pomyślą że panikuję. A może i tak być bo oglądałam reportaż o kobiecie która w 8 miesiącu straciła dziecko - przez zatrucie ciążowe, z którym lekarze ją wypuścili do domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry