Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie chyba idzie burza, bo grzmi. Czy to oznacza początek prawdziwej wiosny?:-)

HEEEJ!
Wrocilam 2w1 :-) Przebadali mnie.Ktg wykazuje skurcze ale jeszcze bez dramatu(zreszta na mnie bialy fartuch odwrotnie dziala:zawsze mi wszystko ustepuje jak reka odjal) .Rozwarcie jakies tam jest ale tez bez szalu.Wody wysechlyNic mi sie nie dzieje wiec poszlam sobie grzecznie do domu.Lekarka stwierdzila,ze nie ma gwarancji czy nie wroce chocby za 2-3godziny ale na ta chwile akcji nie ma i zagrozenia dla malej tez nie widza.Wiec z czystym sumieniem w domku.Padam na pyska.
Z jednej strony sie ciesze bo jeszcze z tydzien bym Malizne przetrzymala.A z drugiej strony...echhh...liczylam,ze bedziemy juz razem...i ze bede miala porod za sobaTakze Kartagina nadal mozesz byc pierwsza
![]()
Myślałam, że ty wrócisz, ale za jakieś 2 dni z dzieckiem w ręku 
Się zastanawiałyśmy co u ciebie. Dobrze, że w domku możesz leżeć.Hej dziewczyny, wypuścili mnie ze szpitala :-) skurcze opanowali, kroplówke podłączyli, dostałam dawkę w pupę ze sterydami i jak zobaczyli ze rozwarcie sie nie powieksza pozwolili iść leżeć do domuale chyba nie dam rady nadrobić ostatniego tyg.
Są gdzieś wrzucone zdjęcia naszych kolejnych "majowych" bliźniąt?
tak mi smaka narobiłyście tymi owocami i ciastami!
:-)
Wywaliliśmy skórzaną sofę, którą uwielbiał, żeby wstawić w jej miejsce komodę i łóżeczko (całe szczęście, że ta nasza kawalerka ma prawie 40m2, więc jest całkiem sporo miejsca), no i Niuniek nie może się odnaleźć, bo stracił jedno ze swoich ulubionych do leżenia miejsc. Teraz leży pod stołem, podchodzi do łóżeczka, wącha, kręci się jak bączek... Ech, biedactwo