Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry kochane;
wstałam najadłam się i znowu chce mi się spać... Jakiś dramat normalnie.
Zdrówka kochana. Jeśli chodzi o kawę to mnie odrzuciło, więc ku swej rozpaczy nie piję. Może i lepiej bo lubię czarną i mocną.
Witaj. Gratuluję II
Teraflu nie pij, nie wolno. W ciąży najbezpieczniej leczyć się naturalnie: czosnek, cebula, herbatka z cytryną i miodem. Jeśli to coś poważniejszego biegnij do lekarza i na pewno coś ci poleci.
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Śmieszne to. Wyszła mi dziewczynka
wstałam najadłam się i znowu chce mi się spać... Jakiś dramat normalnie.
Witajcie Majóweczki,
również wszystkie nowe Mamuśki
troszke mnie nie było, ale miałam szpital w domu. Wszyscy, po kolei zachorowaliśmy dzięki uprzejmośći bakterii przyniesionej przez Młodego z przedzszkola. Niestety mnie dopadło straszne, ropne katarzysko plus bonusowo jakaś infekcja grzybiczna. Piekło, swędziało, przestraszyłam się co nie miara. Na szczęście moja lekarka szybko zadziałała i zapewniała,że nie ma to wpływu na fasolke. Ale ja się strasznie boję i czekam z niecierpliwością na wizytę 2 października, czy usłyszę bicie serca Maluszka.
Dziewczyny, przepraszam, że nie odpisze każdej z osobna, ale tyle naprodukowałyście, że nie jestem w stanie tego ogarnąć.
Ale obiecuje poprawę
Mam do Was pytanie, czy pijecie kawę albo jakiś jej zamiennik???? Ja jestem kawoszką, ale teraz .... to chyba sobie odpuszcze.
Co do zaświadczenia, pamiętam, że trzy lata temu dostałam je od mojej gin na specjalnym formularzu.
Zdrówka kochana. Jeśli chodzi o kawę to mnie odrzuciło, więc ku swej rozpaczy nie piję. Może i lepiej bo lubię czarną i mocną.
Witajcie majóweczki
Dołączam do waszego grona, dziś test pokazał 2 kreski. Mam nadzieje, że będziecie mnie wspierać, ponieważ jestem młoda i to moja pierwsza ciąża. Mam jeszcze pytanie, kiedy najlepiej iść do gina ? Aaa i jeszcze jedno, jestem przeziębiona, wiecie może czy moge pic "teraflu" ? Bo nie chce zaszkodzić dzidziBo co do objawów to praktycznie nie mam, jedynie co to spóźniająca się miesiączka, i lekki ból piersi. Tak naprawdę chyba bym testu dziś nie zrobiła, bo brzuch jak na @ pobolewał, ale wczoraj wieczorem odrzuciło mnie od moich ukochanych placków ziemniaczanych, wiec sruu do apteki po test, no i wynik już znacie. Pozdrawiam mamusie przyszłe :*
![]()
Witaj. Gratuluję II
Teraflu nie pij, nie wolno. W ciąży najbezpieczniej leczyć się naturalnie: czosnek, cebula, herbatka z cytryną i miodem. Jeśli to coś poważniejszego biegnij do lekarza i na pewno coś ci poleci.
nanulinka ja dzisiaj wizytuję, na 12 idęi straszny nerw mnie złapał, głupie myśli w głowie, zaczynam się bać czy wszystko będzie ok. :-(
Witaj Czarnulka19, na wizytę najlepiej się zapisać omiędzy 6-8 tyg.
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziewczyny znalazłam kalkulator płci dziecka Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl ja będę mieć synka a wy?
Śmieszne to. Wyszła mi dziewczynka

i bardzo się cieszę na długie spacery.